2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@umutsuz1990 şimdiden düşünüyorum referansim olmadiği için kardeş. Referansi olmayan tun arkadaslarimda kalirsam nerede şansli olurum az alimli yerde mi çok alimli yerde mi diye düşünüyordur bende bunu düşünüyorum. Gayeette mantikli ha arkam sağlam olsa zaten düsünülen nokta sinir değil hangi sayidan kârli çikariz bunun derdindeyiz. Biz bilmiyomuyuz sanki önce sinav kazanmak gerektigini de gelip böyle cümle kuruyorsun. Herkesin kendince hakli gerekçeleri var ki düsünüyor. Dersi zaten çalisiyoruz ama artik hic bir olumsuzluga tahammülümüz kalmadigi icin her seyi dusunuyoruz
-
@sssld sizin puanınız kaç
-
@elisa 77,nin kusuratı nedir ?
-
@senendeksi Hocam 2017diyo içeriğine bakmadım ama vardır mutlaka. Bendeki kitapta da o eksik. Çıktısını alacam son sınavın.
-
@GUY1478 78 küsür bnimde
-
Şimdi dostlar ,benzer şeyler yazıldı da bi daha yazayım ,sıralamalara bakınca geçen seneye göre puanlar 2-3 puan yüksek doğru mu?ozmn geçmiş yıl analizlerine bakıp artı 2 puan ekleyip yapalım mantıklı mı??ve 2000 kişi alıyor bu avantajı ve iyi iller birarada bunun avantajı var.bu senede bunlar artı tabi
-
etrafında 850 kişilik istanbul 100 kişilik bursa kocaeli sakarya alımları varken 79 80 le kapayacağını sanmıyorum
-
@GUY1478 umarım öyle olur
-
Arkadaşlar P35 82 Ankara mı İstanbul mu?Sıralama 5550?
-
@guyguy ankara tam memur kentidir hem eğlenceli hemde resmi.. istanbuldan biraz daha lüks yaşayabilrsin ankarada
-
@by123 herşeyin referans olduguna inanmıorm ben referansta önemli tabi ama ders çalışmak daha önemli bana göre. Benimde arkam saglam değil bana sırt çeviren çok oldu ve bende anladımki referans bir yere kadar önemli sen dört dörtlük olda varsın referansın olmadıgı için kaybet sen sınava hazır olda mülakata kalda varsın olmasın yani demem oki sen elinden gelenin en iyisini yapta gerisini düşünme gerisi olur çünkü olmuyorsada zorladım olmadı dersin yapabilecek hiçbişey yok . Nice insanlar tanıorum haketmediği halde nerelerdeler ama bizler hakedenlerden olalım
-
@sssld hocam puan kaç Tekirdağ 80+ garanti olur. ama izmir mesela nispi olarak 80 puanla izmir yazmak tehlikeli. Tekirdağ 80i görmez ama. garantiye yönelmeni tavsiye ederim puanına göre.
-
@elisa puan kaç. antep urfa düşük kapatır ama düşüğün de bir sınırı var tabiki. 77 78 le antep urfa yazılır bence. taban kaç olur bende bilmiyorum.
-
@Thomas-Malthus puanım kritik 78.9 o kadar çok yükselirmi dersin tekirdağ
-
@sssld gelir hocam da risk var yani. urfa antep için o puana geleceğini herkes düşünüyor ama Tekirdağ da istatistiklere göre 78 e gelmesi lazım. büyük ihtimalle gelir ama.
-
@guyguy sen gelir uzmanlığı polislikten daha çok maaş hakediyormuş gibi yazdın bunun cevabını verdim sistemi eleştir eyvallah başka mesleklerle de karşılaştır ama canını ortaya koyarak çalışanla sadece zamanını koyanı bir tutma. Neyse uzamasın sanaldan kavga etmeyi sevmem. Sen istedin gibi düşün
-
@Thomas-Malthus allahım kimseye pişmanlık vermesin herkes için hayırlı olsun baklım
-
Uls ekonomik kuruluslarla ilgili bildginiz kaynak varmi arkadaslarkalın yazı
-
Antep urfa dusk kapatr demek gorrsnuz o bati illeri dusk kapatacak antep urfa degil.d
-
@senendeksi kardeşim yalan mı konuşuyom demek istiyon. Bi yazdıklarımı oku. Ayıp ediyosun