2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Benim bir haftadaki analizlerim.İlk önce p35 puanım 82 sıralamam 5500lerde.Ankara,İstanbul yada İzmir düşünüyorum.Şu an yaşadığımız ilan süreci geçen sene yani 2015 kpss sonrası Aralık ayına kadar ki süreci andırıyo.Bir tek mali hizmetler yok.2015 kpss sonrası ilk ilan mhuy oldu.P49 78.2ile kapattı.Mhuy 20 katı çağırmıştı.330×20=6600 kişi sıanva girdi.İkinci ilan 1750 kişilik guy ilanıydı.Ankara 2000 kişi sıanva çağırıldı ve 79 küsürle kapattı.Sıralamada 7000lerdeymiş.Şimdi Ankara 775 kişi sınava çağırcak.Korkum bu yüzden.İstanbul kesin gelir gibi çünkü 4250 kişi çağıracak ve önümdeki 4250 kişinin hepsi İstanbul yazmaz gibi.Şu vmy ilanı falan bizim guya hiç etkisi olmaz.Çünkü geçen seneden hatırlıyorum.p35i 95 olan bile guya başvurdu.Yine öyle olcak.Tahminlerim bu yönde.Ankara sizle kaçla kapatır?
-
Kurum içi uzmanlık maliyeden genç beyinlerin neden kaçtığınında bir göstergrsi.Düşünsene uzman ama içi boşaltlıyo.Tamam bizde guy olduktan sınra vergi müfettişliği sınav hakkı verilsin.4500 yardımclık maaşıyla değil İstanbul en lüks yerlerde bile yaşarız.Vergi dairesinde herkes uzman olmuş bu nedir yani.Biz o kadar emek veriyoruz maaşımız bir polis kadar bile değil.Umarım bu haksızlıkta düzelir.
-
@guyguy 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Kurum içi uzmanlık maliyeden genç beyinlerin neden kaçtığınında bir göstergrsi.Düşünsene uzman ama içi boşaltlıyo.Tamam bizde guy olduktan sınra vergi müfettişliği sınav hakkı verilsin.4500 yardımclık maaşıyla değil İstanbul en lüks yerlerde bile yaşarız.Vergi dairesinde herkes uzman olmuş bu nedir yani.Biz o kadar emek veriyoruz maaşımız bir polis kadar bile değil.Umarım bu haksızlıkta düzelir.
Yaptığın karşılaştırma manasız kurum içi uzmanlık mevzusuna katılıyorum ama o kadar emek veriyoruz dediğin iş 30 sene masa başında çalışmaktan ibaret polis asker doktor gibi mesleklerle ve maaşlarıyla karşılaştırabileceğin belki de son iş biri ortaya hayatını koyarken diğeri belli bir zaman diliminde sadece ders çalışarak koyduğu emeği kıyaslıyo çok yanlış sular bunlar
-
ARKADASLAR BU EN SON ATTIGINIZ IMC 2017 NOTU EKSIK.BAZI YILLAR SORULAR EKSIK ALINMIS.ELINDE IIMC 2017 TAM ALINMIS SEKLI VAR MI?
-
Hatay'a ne diyonuz? Düşük kapatır mı hatay yazacak rastladiniz mı? 75 le yazıyım mı diyom.
-
@oguzidane ahh ahh bu kafa karışıklığı yedi bizi
-
@oguzidane 80+ ile yazacaklar var. mardin şırnak tavsiye ederim.
-
@guyguy git polis ol o zaman kardeşim. bu zor zamanda kurşunların önüne canını siper eden çocuklarının yetim kalmasını göze alanlarla maliyede sabah 8 akşam 5 çalışanı aynı mı tutuyorsun bence az bile alıyorlar
-
@Thomas-Malthus hocam 77 puanla Mardin gelir mi acaba
-
@elisa gelir " bence". heryer yüksek kapatmayacak sonuçta. 2014 istatistiklerine bakmanızı da öneririm.
-
@Thomas-Malthus tekirdağ ne durumdadır sizce
-
@Thomas-Malthus acaba antep ve urfa için ne dersiniz çok kararsizim
-
@oguzidane hani sen Mardin'den ne oldu Mardin'e ?
-
@sssld 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
ekirdağ ne durumdadır sizce
tekirdağı 77.78 ile yazmayı düşünüyorum
-
Herkes istanbul'u garanti olarak görüp istanbul'a yanaşıyor. Umarım bu puanı çok yükseltmez. Hemen başvuruyu yapıp kurtulmak lazım. Hangi ile baksam yüksek kapatacak gibi geliyor.
-
@karakalpaklı 2015 kasım sorular var mıydı ben baktım bulamadım
-
Arkadaşlar 28 aralık 2014 sınavı 51. Soruya bir bakabilir misiniz? Zira imece bu soruya c seçeneğindeki demişken Adem hoca sorunun yanlış olduğunu anlatmış.Sizin soru hakkında görüşünüz nedir?
-
@konyalı bnce sende çaycı ol vergi dairesinde belki dört yıl boyunca hava attığın bn okuyorum diye gurur duyduğun o diploman işe yarar.Bn sanada bir şey demiyorum.O kadar çok işsiz kaldık o kadar çok karşılaştırıldkıki.Bu kadar uğraşıyosun millet 2 yllık uçak teknisyenliği okuyo aldığı ücret ortada.Ben sistemi eleştirmek için yorum yaptım.Sen hemen sataşmışsın.Bn İstanbul u yazmak istiyorum risksiz bir yer bnim puanıma göre.Ama 3300 maaşla napılır sana soruyorum.Mantıklı cevap yaz bnde gidiyim polis olayım.
-
@GUY1478 80üstü çok duydum. Bi yerdede 79la kapar yazmışlar. Umarım allah yüzümüze bakarda pişman olmayız
-
@senendeksi bence de soru yanlış.