2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
SGK denetmenlik mülakatı bekleyen kardeşler, inşallah mülakat sonuçlarınız en kısa sürede açıklanır. Ama sizden ricamız son güne kadar tercihinizi yapmayın lütfen. İİBF linin sıkıntısından derdinden en iyi siz İİBF liler anlarsınız.
-
Hey yarabbim sınavı kazandınızda mülakat kaldı
-
Arkadaşlar 77 puan 12 nin sıralamalarda bir arkadaşım var sınavındada yüksek yapamaz çalışıyor hem sınava kalabileceği hem kazanabileceği bir yorum istiyorum sizlerden.. Ben hatay dörtyol dedim
-
@atibareis hocam sana özelden birşeyler yazdım bi bakabilir misin
-
@duranvarlık 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
83 puanim var İstanbul ve Bursa arasinda gidip geliyorum.İstanbul mulakatı cok sıkıntı gecen yildan biliyorum.İstanbul gecen yilin kopyasi olacak ve herkes son gun İstanbula tercihini kaydiracak.Kurum sinavi 86lari gorecek sirf bu yuzden İstanbul sevdamdan vazgececegm sanirim:(
hiiç alakası yok mülakatlar her yerde aynıdır 3 yıldır giriyorum ben bir fark göremedim sen ne gördün mesela ?
-
@umutsuz1990 kazandiktan sonra mülakat kalinca şehri değiştirebiliyor muyuz? Kazandinizda mulakat kaldi diyosunuz. Bu bi pastaysa her dilimi düşünülmelo değil mi kardeşim.
-
@karakalpaklı hocam 83 puanla neden 2 şehir arasında kaldınız 2side gelir zaten yazsanız düşünceniz nedir acaba?
-
-
@konyalı çok haklısın ben yapmayacağım. 300 kişi çok önemli yani
-
Adem kılıç'ın kitabıyla hazırlanan arkadaşlar dikkat etsinler cevaplar yanlış hem de baya bir yanlış. Cevap kısmı ile "yanıt X'dir" kısmı tutarsız. Buradan çalışan insanın kafası karışır.
-
@Duesenberry ikiside ayni kapatir ama antep urfadan cok daha guzel ve sadece merkeze alim var
-
@by123 dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım bence. Önce sınavı kazanında sonra mülakata bakın daha ortada sınav puanı yok hala mülakatta istanbul komisyonu sinirlimi yok referans nerede az olur bunları düşünmeye şimdidden gerek yok bunlarla ne diye ugraşıosunuzki olacagı varsa olur zaten
-
-
Mülakatı dert eden arkadaslar. Mülakat komisyonları her gün değişiyor. Komisyondakiler hergün aynı kalmıyor baska komisyona gecebiliyorlar.
-
@yetkili-AĞAbey Hocam Istanbul'da okudum 5sene. Ama ders çalışmak için Bursa daha uygun diye düşündüm. Başta 4 şehirdi, 2ye indirdim. Son gün birisini yazarım artık.:)
-
Arkadaşlar gib bu sınavı 5 ay önce yapmayı planlıyordu malum bu süreçlerden dolayı sınav bu zamana kadar sarktı.Gib sınavın yapılacagini bakanın açıklamalariyla yeni öğrendi benim tahminimce böyle bi durumda çıkmış sorulara da iyice bakmanız ama konularınızı da ihmal etmeyin sadece çıkmış soru çözüp sınava girmeyin.Ayrıca ilk defa 1.5 sene sonra ilana çıktıklarini söylediler.Tekrardan klasik alım ayı olan aralık gibi tekrardan sınav yapacaklarını söylediler.
-
HANGI IL GELIR MUHABBETINI BIRAKIN DA BIZIM KADROLARI MEMURLARA VERIYOLAR KURUM ICI SINAV ACARAK. BUNA BI COZUM BULALIM BOYLE IZLEYECEK MISINIZ?
-
@atibareis hocam 2016 KPSS benim puanım 78 sıralamam 13bin tabi ki herkesin 80 üstü puanı var.Dalga mı geçiyorsunuz siz Allah aşkına.Rüyadan çıkın.Bu sene her yer yüksek kapayacak.Bunu söyleyince de manipüle diyorlar.
-
@Kutyler reel hayatinda ne sorunlarin var ? Ezikmisin yada psikolojik sorunlarinmi var sen burda cift haneli iq'le milleti nasil caydirrimda tüm illere nasil kabarrim her yer düşermi dion herkesin 80 puani varmis bak sen ya bi git ya ergen senden uzman olsa nolacak psikolojik sorunlarini yen ilk once Allahin sizofrenisi her yer yuksek kapaycakmis ama kapatmassa seni burda rezili rusva ederim yaparim bunu.
-
@kutyler kardeşim geçmiş yıllara göre puanların yükseldiği doğru lakin bu yükselmeyi 2-3 puan olarak düşünürsek ve geçmiş yıllara bakarsak dediğin olay belki bi kaç il de olur bence.onun dışında her yer 80 üstü kapatacak demek yanlış olur.saygılar