2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@cenkk Git be kardeşim. Sen oraya başvuracaksin diye niye milleti uzak tutuyorsun.
-
@cenkk sen doğru ol, dürüst ol ki Allahta sana nasip etsin. Bu şekilde spekülasyon yaparsan sınavı geçsende mülakatta elenirsin. GİB bile bilmiyor taban puanı kesin hüküm koyarak konuşma.
-
79.0 puanımla urfa düşünüyorum ne dersiniz gelir değil mi? Bide kurum sınavı fazla kapatmaz umarım ? Hepinize kolay gelsin arkadaşlar
-
83 puanim var İstanbul ve Bursa arasinda gidip geliyorum.İstanbul mulakatı cok sıkıntı gecen yildan biliyorum.İstanbul gecen yilin kopyasi olacak ve herkes son gun İstanbula tercihini kaydiracak.Kurum sinavi 86lari gorecek sirf bu yuzden İstanbul sevdamdan vazgececegm sanirim:(
-
@yusuf01 kardeşim neresini istiyorsan yaz kısmetinde varsa gelir.
-
@akabe gitme bir memur denk gelir sevk işlemini yapar askerlik yerin belli olur mülakatı kazandıktan sonra kurum askerlik durum belgesi istiyor sende kaçak olduğun için kağıdı vermiyor (bazı anlayışlı komutanlar hallediyor ama ) sıkıntı yaşarsın baka ya kal daha iyi 4 ay sonra yüksek lisans başvuralrı başlar yüksek yap yada son sevk işlem tarihinden 1 gün önce tanıdık bir doktora git rapor al bir sonraki sevk işlemine uzatırlar
-
@yusuf01 79 a Urfa gelir diye düşünüyorum bende
-
@yusuf01 gelir dostum. gönlünü ferah tut.
-
sizce 5 kişilik şehirlerin akıbeti ne olur?
-
@Thomas-Malthus inşallah kardeşim Sağol
-
78.9 a tekirdağ olurmu
-
@sssld seldaaaa bu psikoloji ile nasıl hazırlanabileceksin? kaç gündür kendini yedin bitirdin kız.bence gelir.sen çalışmana bak.hem kpssye de hazırlık olur.
-
@HaniYaKi ah elimde olsa keşke
-
İyi akşamlar herkese ben 81 ile Konya yazacağım büyük ihtimal ama size şunu sormak istiyorum; 72 ile zar zor kıyısında köşesinden Şırnak gelir mi diye soran arkadaş var benim pek umudum yok ama sizce olur mu?
-
@fablo bursa düşünüyorum sakarya da olabilir
-
@gaziçeko vay gazilii Bence gelmez
-
@duranvarlık Aynı puanla aynı şehirler arasındayım.
-
@marslı @akabe kardesim guzelce ozetlemissin.ztaen guy olup bakaya olan epey var bu sikinti degil yani maliye bak.da degil simdi sen subeye gitsen muhtemel sevkini yaparlar o zaman kacak olursun o sikinti simdi sen bakaya ol sinavina git zaten agustos celbi icin mayis 31 son basvuru diye biliyorum sen bakaya dahi olsan sube seni direk yarin askere almaz mesela yarin gitsen sevkin yapilir agustosta gidersin tabi bu arada yuksek yapabiliyorsun mesela ahmet yesevi tezsiz parali temmuz 10 da baslar bu donemde 1 donem yuksek yap gec zaten sonra kurum erteliyor haa bakaya oldugunda bir miktar para cezasi var
-
@duranvarlık Geçen sene ist mulakatında ne tür sıkıntılar olmuştu acaba istanbul düşünüyorum bende ama bütün bunlar soru işareti
-
@duranvarlık örnek verebilrmisn kardeş ne olmuştu benimde aklimi kurcalayan tek konu mülakat aşamasinda referanssiz biri nerede daha şansli olur