2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
kurum içi uzmanlıkta gelecek bakanın attığı tweetlere göre..
vmy geldi guy geldi eğer bu trenler kaçarsa bi daha en az 7-8 ay sınav göremeyiz şuan ilk defa kpss'ye hazırlananın psikolojisine çok üzülüyorum açıkcası. Kpss'den puan alsan bile ufukta açılacak sınav yok. -
@totti yanlis dusunuyosun arkadaş. Kpss sonucu açiklandiği gün kim bilebilirdi ertesi gün darbe olacağini. En geç aralikta gelecek diye bekledigimiz ilani 16 aya yakin sure sonra gelecegini kimse bilemezdi pek çok kisi kpss öncesi gelmeyecek diyordu. Bu yüzden bilemezsin neyin ne olacağini. Şimdi ilk kez hazirlanan arkadaşlarin yerinde oldugunu kendi yazini okuduğunu dusun ne kadar can sıkıcı değil mi. Biraz empati kardeşlerim biraz empati cümlelere dikkat edelim bundan etkilenecekleri düsünüp kuralim cumlelerimizi. Benm ucuncu girisim kpssye olacak ilk kez falan da hazirlanmiyorum puanimda oyle kötü değil ama bu cümlen nahoş oldu lütfen kırıcı olmayalim.
-
@by123 bende ilk defa hazırlanmıyorum benim de puanım fena değil ve 14mayısta guy'da 3/5 ihtimal kazanamamış olacam ve kpss ye girecem cümlelerim gayet seçilmiş. Çarpıtmak yerine anlamaya çalışsan sende hak verirdin neyse ki tartışma ortamı yaratmamak için uzatmıyorum ancak benim serzenişim o kadar süre sınav açmayan bakanlıklara.. o kadar süre bekleyip takvimi sıkıştıran yöneticilere..
-
@totti kpss ye girecek arkadaşlara üzülüyorum. Ufukta açilacak sinav olmayacak 6 7 ay.Bu cumleler gayet seçilmis haklisin. Yo niyetim zaten tartişmak ya da çarpitmak değildi sadece süreci gayet tedirgin halde ilk kez hazirlanan arkadaşlarin moralini bozmamaniz hususunda uyarmakti. Lakin siz bunu anlayamadiniz. İyi akşamlar.
-
Arkadaşlar Artvin geçen yıllarda kaç puanla kapattı acaba .
-
@soul Hocam ilk sayfaya bakın orada yazıyordur
-
Ben 6 yıldır bu işin içindeyim bu geyik bir türlü bitmedi. 2013'teki gibi bir alım her sene olabilir. Şans işi.
-
Daha önce bu 73-79 arası nasıl tercih yapmış nasıl seçmiş nasıl karar vermiş.. Ben hiç karar veremeyecek gibi hissediyorum
-
74-76 bandı. Bnm şahsi fikrim ve analizim şöyle. Diyarbakır Mardin Şırnak. Bu 3 ile yönelmek şu an mantıklı görünüyor.
-
Arkadaşlar GUY sınav başvuruları tamamlanmadan önce SGK Denetmen Yard. mülakatlarının tamamlanması için saat 21.00'da Twitterda Tuğrul hocanın öncülük edeceği bir etkinlik olacak, son bir hatırlatma yapmak istedim. Belki unutanlarınız olmuştur Siz de arkadaşlarınıza hatırlatın. Tag burda paylaşılacak.
İyi çalışmalar ...
-
@fablo puanınız kaç
-
Urfadan vazgeçirdiler var mı antep
-
@omer 78.6 siz nereyi düşünüyosunuz
-
@marslı sizin puan kaç? Antep urfadan daha yüksek kapatmaz mı?
-
@Duesenberry 83 benim yani 83 le de hiç bir il kapatmaz herhalde
-
@Atauni25 İzmir?
-
@marslı evet özelliklede doğuda. Sizce antep urfadan yüksek mi kapatır? Hangisi daha güzel?
-
@Duesenberry 76 77 gibi kapatır ikiside puan kaç var mı 78 79 kadar
-
#SgkSesVer bekleriz efendim
-
@wesley10 Hemen geldik efendim