2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Duesenberry duesenberrye sormuşlar; bu düzen ne zaman değişecek diye, o da cevap vermiş: düzen hayatından memnun, asıl düzülen ne zaman değişecek made by me
-
@HaniYaKi kesin yaşanmıştır bu
-
@fablo #SgkSesVer diyoruz Caps-Lock da kullanmayı unutmuyoruz değil mi efendim
-
@m.sefa 80+ üzeri kardeşim
-
@marslı 78.2
-
@Duesenberry gelir sıkıntı etme urfada olur antepte olur
-
@marslı sağol inşallah
-
@Atauni25 maximum 80i ne kadar geçer
-
@m.sefa 81i görmeyecek şekilde geçer bnce
-
Herkesin puanmi +80 formlarda facete hep 80 81 83 84 hep böyle yapmayin arkadaşlar nolur bu guzel site acilmiş bu sitede diger site gibi oldu daha ne
-
Arkadaşlar benim şu askerliği ile ilişiği olmamak maddesiyle ilgili sıkıntım var.Tecilim Nisan başında bitti şu an sınava başvuramayacak mıyım?
E-devlette şubeye gidin yazıyor.Pazartesi gideceğim ne diceğim napacağım bikmiyorum.Yönlendirirseniz çok sevinirim -
Arkadaşlar bu kurumiçi sınavı açıldı biliyorsunuz. Bunun 2017 alımlarına etkisi ne olur sizce
-
@cenkk 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@Obra senin o kıytırık dediğin Afyon'un nüfusu 700 bini geçti.1-2 yıl içinde büyükşehir olacak belki de. Çevre illeri hesaba katmadan sadece Afyon'da yaşayanlar düşünse yine 82'nin altına düşmez. Ayrıca Eskişehir Denizli Uşak Kütahya Isparta 'da yaşayanlar için de bir tercih olabilir.
bu ne kafadır yarabbi, yiğidim seni tanımak istiyorum..
-
@akabe pazartesi şubeye gidip de durumu anlatırsan sana mayıs ayı başında rapor al getir diyecekler ve sonraki celp döneminde askere gitmek zorunda kalacaksın.yardım eder gibi görünüp askerlik işlemlerini tamamlayacaklar.böylece gitmek dışında bir seçeneğin kalmayacak.
-
@akabe tabii bu durum sınava girmene, mülakata girmene ve sınavı kazanırsan gitmene engel değil. askerliğin bitince başlayabilirsin.
-
@akabe ancak hiç gitmezsen askerlik işlemlerin yapılmayacak ve kurum sınavında başarılı olduktan sonra gib tecilini 3 yıl erteleyecek. tabii bu süreçte aramalara falan takılmazsan.riskleri de göz önüne al, tercihini yap !
-
@HaniYaKi tesekkurler Haniyaki bey
-
@HaniYaKi Hiç gitmezsem askerlik ile ilişiği olmamak şartından dolayı sınava girememe durumum olmuyorsa o şartta garip.En iyisi şubeye gitmek askerlikte aradan çıkar.Teşekkür ettim yardımların için çok sağol
-
@akabe dostum aynen dediğin gibi . sonuçta 35 olmadan gitmek zorunlu hem de psikolojik olarak rahatlıyor insan.üstelik vatan borcu
-
@marjinalmaliyet Afyon 82-83 le kapattığında göreceğim ben sizi