2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@umutsuz1990 tabi ki soylediklerinizde haklisiniz lakin bunlarida düşünüyoruz karar verirken bu da çok normal bende bunu izah etmeye çaliştim. Dereyi gördük uzaktan boyumuzu aşmasindan korktuğumuz yerlere önlem almaya çalisiyoruz kendimizce gayemiz bu.İyi akşamlar.
-
@by123 hocam ama peşin hükümlü olmamak gerkmezmi . Önce sınavı kazanmak lazım daha sonra mülakatı düşünmek lazım. Sizede hayırlı akşamlar
-
Sevgili admin arkadaşlar burasi memurlar net olma yolunda ilerliyir bakın! Ben paretoyu bu mk ank nickli arkadasi te diger siteden biliyorum cogu yöneticiyide çömez degilim bu sitede bazi sahsiyetiz serefsizler insanlarin basini yakmak icin üye olmus cogu farkli farkli nicklerle giriyor taban puan 80 olacak dedi ya butun illerde dio bide bu @kuytler denen adam atin gibileri lutfen kimse kimsenin moralini umudunu calmaya hakki yok.pis benciller sadece siz kazanin demi kotu kaloli yaratiklar ulan Allah kalbinize gore versin su sitede kac tane adam var 10 farkli nickle girip milleti istanbula yigan mardin 80 kaoatacak diyen izmir ankara ucacak 85+ diyen Allahtan korkun eger cogu il 80 ve alti kapatirsa hangi yuzle gireceksiniz kalbiniz rahat edecekmi sinava girerken ulan benim babam engelli aq mun evladi ben 4 senedir puan alabilmek icin kendimi yirttim fesat köpek lanet olsun sizin gibi insanlara ayni olay son alimdada suralar 85le kapatacak dedi konya ucacak dedi bursa konya hep dusuk kapatti istanbulu sisirdiler 77 oldu nornalde istanbul dusuk kapatan bi il bu pislikler yuzunden cogu saf insan ilk kez girecek insan korkudan yazdi orayi ya ne diyim ya umarim bu kalbinde art niyet olanlar mulakata kalsinda elensin elendigi adamda torpilli olsun sinir krizi gecircem ya
-
@umutsuz1990 kardeşim dusunmek tabiki gerekli bak şimdi sunu ornek veriyorum sadece sana elhamdulillah puanim sinirda degil benim gonlumden 5 kisilik olan Artvin geçmisti ama biliyosunuz benim puanim olsada mulakata kalsamda arkamda kuvvetim olmadiği surece oranin onde gelenleri sayi bir elin parmaklarini geçmeyince kendi insanlarini yerleştirmeye çalisirsalar ben ne yapsam diye düşünüyorum. Ben şimdi bunu nasil düşünmeyeyim yazarken bana bunu izah ederbilrmisin.
-
İlk 25000 kişinin guyda her zmn şansı vardır.
-
74 puanlılar korkmayın nasipte varsa doğru ili seçip listede kendinizi göreceksiniz.
-
@atibareis Adayların zamanını çalmamak ve forumun amacından çıkmamak için sana cevap vermiyorum diye işin cılkını çıkardın.3 oldu.Hakaret üstüne hakaret ediyorsun.Dikkate alınmadıkça ifadelerin ağırlaşıyor dikkat edin.Burası açık bir platform.Herkes istediğini söyler.Fakat saygı ve edep sınırları çerçevesinde.Ben puanların yüksek olduğunu illerinde yüksek kapatacağını söyledim.Bu benim fikrim.Kimseyi de fikrime dikte ettirmedim.İster katılırsın ister katılmazsın.Eksiyi basar geçersin.Çokta önemli değil netice de.Veya neden öyle düşünüyorsunuz diye sorarsın.Bir arkadaş sordu mesela.Kimse kimseye paldır küldür sen niye böyle diyorsun vay ş...siz diyemez.Ben hala daha kelimelerimi özenle seçiyorum.Bu saatten sonra sende seçmelisin!Sevgili Guy adayı.
-
@by123 ozaman beş kişilik yerler hep referansa baksın olurmh öyle şey hocam. Ben nasibe çok inanıyorum sen ne kdr zorlarsan zorla nasip değilse olmaz artvin senin nasibinse herkesin referansı olsun hemde en iyi referanslar olsun ama artvin kesinlikle senin nasibinde varsa referans boş iş ora olur . Ben nasibin önüne geçilmez diyorum
-
@atibareis @marslı teşekkür ederim.Ben askere gitmek istiyorum zaten.Sınava girebilir miyim diye merak etmiştim.Yardım edenler sağolsun
-
''GUY İL TERCİHLERİ HAKKINDA
Eskiden en sevdiğim konulardan biriydi. Haritayı açardık. Her ilin üzerine rakamları yazardık. “Şuralılar şuraya yönelir, buralılar da şuraya; şu şehrin üniversite mezunları fazla, iyi kpss kursları da var, o zaman burayı tercih ederler, ben olsam şu şehri bu şehre tercih ederdim, ben dershanede 10-15 kişiye sordum abi, filan hocanın anketine göre..” diye devam eden bir sürü de sohbetimiz vardı. Yemin ediyorum yaptığımız hesaplar ve yorumlar mantıklıydı. Her ne kadar kabul etmek istemesek de yıllar içinde anladığımız şu oldu: bu tahminler çoğu zaman tutmuyor. Arada bir “Tekirdağ 77 ile kapatır demiştim abi ben” diyenler Nostradamus gibi dolaşsa da bilmediğimiz gelecek üzerinden yapılan bu tahminlerin bilimsel bir dayanağı yok. 2-3 yıldır artık bu konuda tavsiye vermiyoruz. Üstelik önceki yıllarda puanı yetsin diye tercih eden arkadaşlarımızın önemli bir kısmının gittiği şehirlerdeki mutsuz pişmanlıklarını gördükten sonra il tercihi muhabbetini bıraktık-bıraktırdık. Bu sınava girmeden şehir seçme üzerine saçma sistem inşallah seneye değişir.
A Kadro hocaları olarak tavsiyemiz; hangi şehirde yaşamak istiyorsanız orayı seçin.
Puanınıza takılmayın. Hangi şehrin kaçla kapatacağını kimse bilemez. Son sınavda 74 küsur puanı olan öğrencime Bursa büyük ihtimalle gelmez yine de sen bilirsin dedim, şimdi Bursa da Gelir Uzmanı olarak çalışıyor. İzmir yüksek kapatır deyip Afyon yazan İzmir’li bir arkadaşım, daha yüksek puanla Afyon’da soğuktan titreye titreye Gelir Uzmanlığı yaptı.
20.000’den fazla kişi sınava başvuracak, çok şey değişir. Bu büyük kalabalığın ani hareketlerle nereye doğru hareket edeceğini bilemezsiniz. Diyelim ki X şehrini istiyor olmana rağmen puan lotolarıyla Y şehrini seçtin.
1- Gelmeyebilir, senin puanından 0,01 fazlasıyla kapatır
2- Gelse de kurum sınavı senin netinden 1 net fazlasıyla kapatır, kazanamayabilirsin
3- Kazansan bile mülakattan elenebilirsin ya da yedek listesi çok az olabilir
4- Diyelim ki mülakatı geçsen bile Y şehrinde yaşamayı sevmeyip 5 yıl işkence çekebilirsin.Yani bu kadar belirsizlik içinde her şeyin il seçimi ile çözüleceğini düşünmeyin. Doğru ili seçince diğer bütün ihtimaller olumlu mu ilerleyecek ki?
Başarmak için çaba göstermek gerekirken başarma ihtimallerinin muhabbetini yapmak daha eğlenceli sanırım. Tahminler konusunda çok iyiysen niye uğraşıyorsun yavrum ders çalışmalarla, git loto oyna, hepimizi kurtar bu hayattan.
Yarın bu iş bitsin. Kararınızı verin, başvurunuzu tamamlayın.
Ertesi güne bile kalmasın. Bitsin bu geyik. Başvurunuzu hemen yapıp bitirin bu konuyu. Sınava çok az zaman kaldı. Saçma salak işlerle uğraşmayın. Ders çalışın.
Allah kolaylık versin''
Serhat Şendilmen hocamdan alıntıdır.
Üstad mükemmel yorumlamış bize de paylaşmak düşer. -
@samuelson aynen katılıyorum hocamıza.
-
@samuelson hocamıza katılıyorum yarın hemen yapıp ders çalışmaya devam edicem. Olursa olur olmazsa alımlar bitmiyor.
-
@samuelson hocamız harika yorumlamış olayı, bize de beğenmek düşer. Bu arada İzmir kaçla kapatır
-
@samuelson mükemmel
-
şöyle : puanım 86 acaba gelir mi tarzı şeyler yazıyorsunuz ya inş sistemde hata oluşur da kaydınız yanar hiçbir yer gelmez sizi gidi sons of peach'ler (şeftalinin çocukları) sizi
-
@HaniYaKi Çok güldüm hocam Allahta seni güldürsün
-
@paretowilfredo @Antimülakat
Nasılsınız Niye bu başlığa uğramıyorsunuz? -
puanım 81,7 yazmak istediğim yer bursa fakat olmazsa diye istanbul a kayabilirim henüz kararımı verebilmiş değilim
-
Kurum sinavinda en düşük kapatan il hangileri acaba
-
@soul bu başlığı ilk faydasında var liste ordan bakabilirsin