2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@thequeenoftheguy kasım 2016 sorularına nereden ulaşabilirim
-
Spk ilanı ile önümüzden 500 kişi daha gitti.Umarım vmy ve defterdarlık ilanları da gelir ve mülakatlar da açıklanırsa herkes gönlündeki ile rahat rahat yerleşir.
-
@kaymakam 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Spk ilanı ile önümüzden 500 kişi daha gitti.Umarım vmy ve defterdarlık ilanları da gelir ve mülakatlar da açıklanırsa herkes gönlündeki ile rahat rahat yerleşir.
500 kişi gitmiyor maalesef..500 kişi basvuru sayısı
-
Gaziantep konuşuldu mu, bu sehirle alakalı görusleriz, beklentileriniz nasıl.
-
@oguzidane sayende Mardin yazıyor millet
-
@davetsiz bu kurumu isteyen yüksek puanli 500 kişi Guy sınavından 1 hafta önce olan sınava çalışacaklardır o anlamda söyledim.Tabi guya basvurmayacaklari anlamına da gelmiyor.
-
Benim puan da 83 küsürlerde sgk açıklansa da ona göre ne yapacağımıza karar versek
-
@senendeksi ((: sorma vala dediğime diyeceğime pişman oldum. Nusaybin merkez patlıyor herkes
-
Bence gib e baskı yapıp sınavı 1 hafta öne aldirmaliyiz.500 kişi ciksin aradan
-
@oguzidane 80 mardin 82 şırnak 85 van 90 tahran 95 şam 100 mekke
-
@oguzhan06 ((: millet eksileri basmış bana. Bütün zorluklara rağmen direnecem ve Mardin ı yazacam. Felaket bi Mardin aşkı doğdu bende
-
@oguzidane helal olsun sana cesaretini takdir ediyorum:)
-
@mehlikasultan kimse ulaşamadı malesef telifin alamamışlar sanırım.
-
@oguzidane siz Şırnak'ı yazmıyor muydunuz ,Mardin mi Şırnak mı geçmiş hangisi daha düşük kapatmış Ve il olarak Mardin daha iyi değil mi ?
-
kızılay müfettiş yardımcılığı p40 tan 78.99 ile kapatmış. Hemde 10 kişi aldığı halde o yüzden şurası rekor kırcak burası yüksek kapatacak gibi laflara inanmayın kimse bilemez bunu şuan illerin çok olması ekstra avantaj
-
@fatoship şırnak 75 le. Mardin 74 le kapatmış. Şırnak da düşünüyodum ama mardin diye karar kıldık şuan
-
@thequeenoftheguy teşekkür ederim cevapladığınız için
-
İşletme İktisadı notu olan biri vardı? Kimde var acaba o not atabilir mi bana?
-
Son karar 79 Urfa arkadaşlar herkes için hayırlısı olsun
-
@WilliamNiskanen dostum bulursan banada cira etsem