2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ucanizmirli sen de bursayı yazdın dimi
-
3.Dünya savaşı Bursa da çıkacak heralde. Büyük bi çarpışma olacak başarılar
-
Merhaba arkadaşlar geçmiş olsun listeye giremeyenler için. 4t yi çözdüm bu gün 71 doğru çok mu kötü gerçekten merak ediyorum. Daha önce de sordum sonra liste açıklandı çözen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim..
-
Selamın aleyküm arkadaşlar ilk öncelikle sınava hak girmeye hak kazanan arkadaşlara başarılar dileyelim.Girmeyen arkadaşlar sakın üzülmeyin hayat devam ediyor evet hepimiz maddi ve manevî bu yolda yürüyoruz ve yoruluyoruz ama dünya keyif çatma yeri değil.Allah hiçbir kulunu zorda koymaz sonuçta iman iki kısımdan oluşur yarısı SABIR yarısı ŞÜKÜRDÜR.Gel gelelim diğer konumuza, insanları tercih aşamasinda belki yanlış yönlendiren bir dünya insan oldu ve bu yüzdende aramızda sınava giremiyecek arkadaşlar var ama emin olun o ekmek kapısı onlara nasip olmaz.Olsa bile bir hayrı olmaz ağlayanın malı gülene fayda etmez.Sonuçta herkes kalbinin ekmeğini yer.
-
Millet sgk etkinliğine katılıp gündeme otursaydık belki de başkan bu kadar baskıya dayanamayıp 28 inden önce açıklanabilirdi oysa twitter da hiç gündeme bile giremedik. Etkinliklerde 15 20 kişi tek katılıyordu. Kendimiz ettik kendimiz bulduk
300 kişi az değil 300
-
@aylin evet yazdım ama sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum puanların halini görünce
-
81le açıkta kaldım garanti gözüyle bakılan bi puan böyle olunca hayalkırıklığı da büyük oluyo böyle adaletsiz bi sistemi yapan gelir idaresi başkanlığını tebrik ederim bu kadar emek veren insana kumar oynatıp haklarını yemeği sağlayan bi sisteme yazıklar olsun Allah daha iyilerini nasip eder insallah vardır bunda da bi hayır hepimize geçmiş olsun
-
@ucanizmirli ben de
-
Çok şükür ben girdim sıralamaya ama hiç mutlu değilim. Buruk bir sevinç bile değil. Hiç mutlu değilim. 82lerle giremeyenler varken. İnşaAllah virgullerle üzülen arkadaslarimizin daha iyi yerler olur
-
@Fişek-MORGEN kesinlikle
-
arkadaşlar sgk ya baskı yapalım bari en azından 300 kişi kurum sınavına girmez rahat geçer sınav bi nebze de olsa
-
@ucanizmirli oooooooo müthiş bir teklif fakat yine kimse katılmayacak o da önümüzde bugünkü örnek var. Biz iflah olmayız
-
@ucanizmirli hatta kaymakamlık için bile destek çıkabiliriz ordan da var guy a girecek olan
-
Ah düzce ah yaktın beni...Rüyalarda buluşuruz guy...
https://www.youtube.com/watch?v=wsjf-youIJM -
Antalya bursa az kişi alıyordu buna çok dikkat etmek gerekiyordu ama nasip işte. insanlar yağmurdan kaçayım derken(ankara izmir) doluya tutuldu(antalya bursa)
-
@paretowilfredo Reis! Biz burdan yüksek kapatacak çoğu yer rekor kıracak dediğimizde küfür yedik.Spekülatörcü olduk.Burda birçok kişi sana itibar ediyor.Çıkıpta diyeydin ya yüksek kapayacak çok umut etmeyin diye.Neredeydin o zamanlar.Sonuçlar açıklanınca söylemek kolay şöyle öngörüyordum demek.Bas bas bağırdık.2015'in 8 bini,2016 nın 13 bini diye.2 senede 1 alım yapılırsa sonuç bu olur.Giremeyen arkadaşlar için aşırı üzgünüm.Özellikle 77 küsürle Doğunun en ücra köşelerini yazanlar umut edenler,ah bee.Kendim sevinemiyorum hiç.Kızgınım çok bu sisteme.Bende dışarda kalabilirdim sen de,evet okuyan arkadaşım!sende dışarda kalabilirdin..Böyle iş olmaz olsun.Günlerce bekletip,bir anda insanların umudunu kırmak..Rabbim bu süreçte umudu kırılanların gönlüne ferahlık versin.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
@Kutyler Dostum sorun da benim sozume itibar edilmesi. Malesef ki 1000 kisiyi dogru yonlendirip hayrina neticeye vesile olsaydim, bir yanlis yonlenen kisinin ahini alirdim. Bu yonden sizin gibi kullanici olarak yazmak kolay. Bizim sozumuz dilimizi yakar. Aslinda ilk ilan geldigi vakitlerde soyledim de animsar bazi arkadaslar. Ama baktim ki yonlendirme neredeyse karar aldirma noktasinda etkiliyor sozlerim sükutu sectim.
Bakalim Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler.
-
@göral guy sınavını aynı şekilde yaparlarsa 4tnin üstüne 5-10 ekleyin
-
81.83le sınava giremiyorum Allaha bu sistemin belasını versin
-
90+ puan alanların sınava girmeyeceğini girseler bile kendilerini denemek için girerler. sözlüye katılmayacaklarını düşünüyorum. internet üzerinden başvurulan ve para yatırılmayan bir sınav olduğu için ego tatmini için başvuranlar vardır. hakkımızı hayırlısı