2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@aysee1993 2017 kpss sonrası sayfasında etkiketledim seni
-
twşwkkür ederim @miss-smith
-
@karakalpaklı memleketim acilmis hocam ben orda yasayip giderim cok gezdik evliya celebi olmaya gerek yok yeter
-
@aysee1993 Öyle komşunun öyle eş dost akrabanın abv.
Ali Fuat Başgil'in dediği gibi "Çalış genç arkadaşım çalış. Namerde muhtaç olmak ölmekten beterdir."
Umarım hepimizin muzdarip olduğu bu mevzular kısa zamanda sona erer. -
YENİDEN DUYUM BEKLEYEN KARDEŞLERİME
@Priss 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları içinde söyledi:
Gel gelelim asıl mesele guy. Dostlar takip edenler bilir 15 mart bakan açıklamasını tutturduk illerin açıklamasını da tutturduk il puan açıklaması tutmadı bir gün erken davrandık. Bu bilgileri aldığım üstatla bugün bir konuşma fırsatım oldu kendisi öğrenci dostu bir insan olduğu için bana bilgileri verir ve bunları çevrene söyle de rahat etsin kardeşlerim der ben de hemen gelip buraya yazarım. Dediğin gibi bugün konuştuk üstat çok kişinin gönlü kırıldı birçok dost kıl payı sınav kaçırdı BaZı 80 üstü puanlılar sınava dahi giremedi dedim. Priss herşeyin farkındayım onlar için ben ee üzülüyorum dedi Peki yok mu Ufuk'ta bir alım dedim gülerek olmaz mı dedi abi daha açık olabilir misin dedim sayı belli değil ama olağan takvimde bir alım daha kesin olacaktır dedi
GUY İÇİN DUYUM BEKLEYENLERE @Priss te
Böyle duyumlara hepimizin ihtiyacı var kurum sınavına girebilmeyi hak etmek demek tamam sınavı kazandık mülakatı geçtik duyumada gerek kalmadı demek değil.Elene elene il seçimi kurum sınavı mülakat derken sadece 2000 kişi mutlu sona ulaşacak.BU DUYUMLARA HEPİMİZİN ÇOK İHTİYACI VAR.
-
bem bu foruma üye olmadan önce okuyorum ekten ve destek buluyordum hiç yalan değil. Allah iyi kalplerinizin ekmeğini yedirsin inşallah ve özellikle çok teşekkür ederim gercekten böyle bi umuda ciddi anlamda ihtiyacm vardı çok çok teşekkür ederim @miss-smith @Priss
-
@aysee1993 dert ortağım yeni sayfaya teşrif et orda güzel haberler var bi nebze de olsa
-
kesinlikle çok çok doğru bi söz...
-
4t'nin 2017 denemelerini çözen var mı? Abuk sabuk derecede kötü yapıyorum. Pis pis ayrıntıları sormuşlar. Çok fena moralimi bozdu.
-
@Obra 2015 ini çözdüm sorular güzel ama guy için zor. Hemen hemen kpss ayarında.
-
Hukuk ve muhasebede detay sormuşlar, iktisat ve maliyesi daha guy formunda sanki @Obra bir de çözümlerde doğru açıklayıp cevabı yanlış yazmışlar dikkat edin hocam
-
@sınavstilisti evet hataları fark ettim ama guya göre zor geldi. Tüm motivasyonumu kaybettim.
-
Ben de çok zorlandım ve sadece bilgileri ogreniyim yeter diye kendimi denemekten vazgeçtim çözüm okuyorum @Obra moralini bozma hocam devam et çalışmaya (Bursa yazmadiysan :)))
-
Arkadaşlar kolay gelsin herkese.Ben Antalya'yı seçtim listedeyim de şükür fakat kurum sınavından çok korkuyorum.Çok mu yüksek kapatır? Öyle ki kurum sınavında yapamayacağım korkusu oluyor hep ve odaklanamıyorum
-
4t Muhasebe çok zor değil mi ya Kpss de bile sorulmayacak kadar zor resmen
-
@figenkar 9 günümüz var. Yüksek veya düşük kapatmasi bizim için önemli değil artık. Değiştirebilecegimiz şeyler değil. Sen elinden geleni yap olacağı varsa olur olmayacaksa da hayırlısi buymuş deriz. Strese girip zamanını boşa geçirme. Sınav sonunda sonucu ne olursa olsun ben elimden geleni yaptım diyebilmek mesele gerisi kader
-
@dude siz de mi Antalya sectiniz? haklısınız teşekkür ederim evet yapiyorum hocam kaygı ve stres yükü bindi ekstradan işte.9 günü nasıl değerlendirmeyi düşünüyosunuz peki
-
@figenkar yo ben Antalya'yayi seçmedim. Hocam benim durumum biraz farkli, bu sene hazirlanmadim kpss'ye unuttuğum çok fazla konu var. Çıkmış sorulara abanip tamamlayabildigim kadar konu tamamlayacağım. Bu sene hazırlanmış olsaydım suan sadece soru çözüp işletme iktisadi ve maliyet muhasebesi kasardim.
Biraz riske girmek gerekiyor benim durumumdayken. Ne kadar özgün soru çıkarsa o kadar sıkıntıya girerim yani
-
@Obra muhasebesi için konuşuyorum soruları guy sınavının çok üzerinde
-
@karakalpaklı hocam mahkeme sureleri dedğin ne değişti valla ıkı saattir arıyorum bulamadım