2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@yatutarsa valla ben de nereyi kaçırdım diye arıyorum kardeşim 2 saattir ,ÖSYM sınavına dava açma 10 gün temyiz süresi 5 günden başka ne süresi geldi anlamadım @karakalpaklı
-
-
@figenkar hocam bende antalya için sınava gireceğim . aynı korku herkeste var sanırım nereye neye bakacagmı bılemedm ama sanrm soru üzerinden gideceğim. siz nasl yapacaksınız?
-
Arkadaşlar bu görseli faceden almıştım ama burdaki yorumları gördüm de bu süreler değişti mi şimdi anlamadım?
-
@endeks dengesiz geldi hocam bana. Sorular ya çok kolay ya çok zor. Dip ayrıntı sormuşlar bazen.
-
@hulyayasar ben de soru üzerinden gidiyorum hocam. yani 90la kapatıcak hali yok heralde bütün şehirler yüksek kapatabilir hocam sakin olalım ve çalışalim Allah utandırmasın
-
Bursayı seçmenin korkusuyla günlük soru sayısını 700 e çıkardım. Şu mis gibi havada millet gezerken biz oturmuş soru çözüyoruz. Artık odanın perdelerini bile açmıyorum dışardaki güzel havayı görmemek için
-
@ucanizmirli hacim yavaş hakketen uçacan
-
@Fişek-MORGEN valla kardeşim "şu deneme bitsin yatayım" diyorum bitiyo deneme sonra öteki denemenin ilk sorusuna bi bakayım nslmış diye bi bakıyorum kendimi durduramayıp öteki denemeyi de çözmüşüm
-
Arkadaşlar ilk defa kurum sınavına gircem yardımcı olurmusunuz. Tavsiyeniz var mı. Hiç kurum sınavı tecrübem yok.
-
@abba10 @yatutarsa Arkadaşlar kafanızı karıştırdım sanırım, özür dilerim. Fakat kastettiğim şey orada şuydu; istinaf mahkemeleri geldikten sonra sanıyorum hiç sorulmadı. Bu sene hem kpss hem kurum sınavları için ideal sorular olur. Guyda da bunların sürelerini sorarlar belki.
Lütfen aklınızı karıştırmayın benim yüzümden. Iyi çalışmalar dilerim.:)
-
2016 kpss soruları olan var mı ?
-
Kolay gelsin herkese çok çalışan arkadaşlar kutluyorum sizi ( kıskandım)
-
Ben imece de sadece 2011 ve sonrasını çözmeye başladım önceki yıllar çok referans olacak gibi durmuyor ,kalan vakitte de normal kpss ayarında soru çözümü ve konu okuması.iyi mi bu taktik sizce kankalar
-
@abba10. Krdsim burda her okuduguna kafayi takma dunde benim kafami karstrdi ama anladm yanlis anlattigi ustemedim oyle bir yazdiki sankil mah sureleri degsti gibi.)
-
@Hipokrat benim düşüncem 2011 öncesine yine bakman olacak kardeş. Üstünkörüde olsa bak ciddi ayrıntı sorular üst üste sorulmuş yıl içince. Öyle zannediyorum ki max. 15 yanlış yapma şansımız var fazlası için mülakatı unutalım. Herkese başarılar (BURSA)
-
@karakalpaklı Ahahah tamamdır arkadaşım şimdi oldu ,kolay gelsin ️
-
@Mmrtz Aynen ,olur öle arada düzeltti saolsun
-
@Quesnay absürt sorular var diye bakmıcaktım ama bir sorunun bile önemi var haklısın kardeşim.bnd bakayım ozaman .kolay gelsin (konya)
-
Arkadaşlar imecenin 2017 günceli olan bi atabilir mi? 1 2 sayfa yenilemişti onlar için önünde bi kaç soru açıklaması olmuştu kaydetmiştim ama kişi silmiş bişi çıkmıyor