2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Dostlar inş bugün açklanır ve hepimiz hayırlı haberler alırız.
-
İnşallah çünkü çok ihtiyacimiz var.
-
Günaydın arkadaşlar gib i aradim tlf da çalışmalar devam ediyor ne zama biterse o zaman aciklayacagiz dediler bilgi vermediler tam
-
Sınav giriş yerleri, sınav giriş belgeleri falan açıklanınca mı belli oluyor? Yoksa bir iki gün sonra mı? Eğer sınav giriş belgeleri de hazırlanıyorsa bugün açıklanmayabilir.
-
Tam bilmiyorum ilk defa gireceğim ins olursa
-
@iyimser16 inşallah kardeşim
-
Duyumu olan yok muu kaçta açıklanıcak ? @Antimülakat @paretowilfredo
-
İlk aşamasa sadece taban puanlar açıklanıyor. 10 gün kala listeler ve giriş yerleri belli oluyor.
-
@yyy ben aradim bilgi vermediler çalışmalar devam ediyor dediler
-
@efeece bu sene istisnasız her şeyi fazlaca bekledik bari şunu hemen açıklasalardı
-
Bekledikçe sanki sıralamaya giremicem hissi oluyor konya 83 ile yazdık hayırlı haberler inşallah.vesselam
-
Yani bir sıralamayı açıklamak bu kadar zor olmamalı hakkaten. Yani iki saatlik işleri bile değil. Eminim içerde tanıdığı olan öğrenmiştir bile kaçak kapattığını.
-
@Hipokrat etme kardeş sen öyle düşünürsen biz yandık seninki olacak inşallah gönlünü ferah tut
-
Aradım bilgi almak için en geç perşembeye kadar açıklayacağız dediler ben de bunu biliyoruz bugün açıklanma ihtimali var mı dedim yetiştirmeye çalışıyoruz bu tarz telefonlar aldığımız için çalışamıyoruz dedi. Ben de sınav giriş yerleriyle beraber mi açıklayacaksınız dedim evet dediler. Bilginiz olsun. Aramayalım bari de kendileri çalışsınlar.
-
@ekonomistt1 :):):)
-
@Çetin beraber olsun inşallah kardeşim eyvallah
-
Bu gece açıklanır bence
-
81.6 ile s. Urfa inşallah emek verenler girip kazanır. Birde herkese allah aynı fırsat eşitliğini verir
-
Bu süreci 28 gün tercih zamanıyla uzatmak yerine 3gün yapsalardı herkes kafası rahat 1ay ders çalışabilecekti bunları düşünmek bu kadar zor olmamalı kazansak sınava 10 gün var
-
@ekonomistt1 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Aradım bilgi almak için en geç perşembeye kadar açıklayacağız dediler ben de bunu biliyoruz bugün açıklanma ihtimali var mı dedim yetiştirmeye çalışıyoruz bu tarz telefonlar aldığımız için çalışamıyoruz dedi. Ben de sınav giriş yerleriyle beraber mi açıklayacaksınız dedim evet dediler. Bilginiz olsun. Aramayalım bari de kendileri çalışsınlar.
tribi yemişsin sanki orada telefona bakan kişi hazırlıyor listeleri de telefon geldiği için yetiştiremiyoruz diyor