2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Hepinize teşekür ederim arkadaşlar
-
@ucanizmirli O zaman siz söyleyin soruyu bakiim hocam cvplarken bu cvp kısmı hep böyle oluyo en sonunda oldu niye silemiyorum ben yazdığım şeyi yetkin yok diyo : )
-
@kpssa düzenle seçeneği var orda silemesen de düzeltebilirsin
-
@ucanizmirli evet bnde öyle yapıyorum ama bu yazdığımı nasıl düzenleyebiliceğimi bilemedim yani konuyla ilgili başka ne yazılabilirdi ademdem bakiim diince bi düşündüm nasıl düzeltsem diye olmadı.Nyse beni güldürdünüz umarım bugün açıklanırsa sizde gülersiniz : )
-
@kpssa etiketten beni kaldırır gizemi yazardın sorun kalmazdı ben bugün gülmek istemiyorum mülakattan sonra en son gülmek istiyorum inşallah siz de gülersiniz
-
Dışarda hava mis gibi. Derse oturunca sıkılıyorum. Çalışmayı bırakınca da vicdanım rahat etmiyor. Bir yandan belirsizlik... Sınava gireceğimiz meçhul. Sınavı bekle, sınava girmeyi bekle, sınav sonucu bekle, mülakat sonıcu bekle. Ömür beklemekle geçiyor. Ya sabır çekiyorum. Yaşlandığımı hissediyorum
-
@yyy akşamı severler, tahminen yine mesai sonrası olur diye düşünüyorum.10-11 GİB'in en sevdiği saatler.
-
@Antimülakat başvuru çıktısını nasıl ve nerden alıcaz acaba bulamıyorum
-
@brkmrv başvuru ciktisini niye alıyorsun ki
-
@malthusss elimde bulunsun diye..gerekli değil mi
-
Şimdi aradım. Saat bir buçukta aciklarlar dedi arkadaş. Ama belediyede itfaiyede çalışıyo içinden geçen buymuş, hislerini paylaşmak istedim. Ahahsgshahag sakin heyecan yok elbet açıklanacak
-
@brkmrv gerek yok, gerekmiyor. Kimlikle gidiyorsunuz.
-
@Antimülakat teşekkürler..
-
@oguzidane EKSİ VERİLMİYOR DİYE RAHAT RAHATTTTTT İSTEDİĞİNİ YAZ
-
@oguzidane eksi
-
Gençler napıyonuz yav heyecan tavan değil mi
-
@ddguy sen sakince oturdun ders çalısıyorsun demi
-
Kardeş biz eksilere takılan basit insanlardan değiliz.
-
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.
2014 ve 2015 sorularını cozdum dün gece Adem kılıç dan.
2014 de 75 soruda 69 dogru
2015 de 80 soruda 71 dogruBu şekilde sonuçlar aldım. Kalan kısım muhasebe ve ben bir yıldır muhasebe kitabı açmadım. 3-4 aklımda kalan dışında hesaplara dair birşey kalmadı kafamda. Şimdi bugün başlayıp muhasebede nokta atışları ile gitmem gerek. Stoklar dışında (orayı ömrü billah anlamadım) dikkat et diyebileceğiniz konular nelerdir ? Cunku kalan muhasebe sorularını çözmeden gerçek sınava hazırlanmak yavan geliyor bana. Ve yukarıda söylediğim gibi sonuçlar nasıl umut var midir ? Muhasebe ile 84 net i geçebilir miyiz
-
@miss-smith daha hic oturmadim yeminle temizlik yapcam gece geç yatınca sabaha kalkamadim maalesef