2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@aylin halay çekek mi
-
@köyün-ağası ben elit bir kızım halay çekmem
-
@kismetnasip ben de çözüyorum hocam çok verimli bir kitap.
-
facebookta birisi sınavın gazi universitesinde olacağını söylemiş. inşallah aslı vardır bir de iibf'de olursa tadından yenmez kendi okulunda sınava girmek
-
@Obra dimi hocam ya. 657 yayinlarina resmen asigim Yarinda denemelerini alcam bu sefer kpss icin️Insallah onlarda guzeldir:)
-
@kismetnasip ben onu da aldım yazı fontundan mıdır kağıttan mıdır 657 bana da sempatik geliyor.
-
@kilici insallah sabahtan aciklanir . tesekkur ederim hocam
-
@ukraynali 78.7 ile bende yazdim tekirdag. Sacma sapan tiplerin 10 kisilyle yaptigi ankete bakmamak lazim. Yarin olsun hayrolsun. Ankara dururken tekirdag 95 kapatir evet
-
10 dakika daha bekleyip yatiyorm yetti gari aciklansinda artık
-
@aylin vals tango mu yaparsın
-
arkadaslar sadece guy sorularini cozup girerek ortalama kac soru yapariz mulakata yetecek bir puan alinir mi
-
Tecrubeli dostlar bi yaklasin hele bisey sorcam simdi bazi sorularin cevaplarinda kurum cevabi şu olarak kabul etmis ama dogru cevap budur gibi duzeltmeler var ya daha sonrasinda puan hesaplamalarinda bunlar kurum tarafindan dikkate aliniyo mu ya
-
Aynı soruyu bende merak ediyorum kurum yanlış cevapları sonradan düzeltmiyor mu? Bariz yanlışlar var yani ama açıklama yok sanırım yanlışlarla ilgili ..
-
@aycan Hocam kurum onları düzeltiyor.Puan hesaplamasında kurum düzelterek puanlıyor.
-
@miltonfriedman Var ol hocam
-
Vay be Konya 45 alıyormuş bnm kafamda niye 55 kaldı ki tercih yaparken 55 kişi çarpı 5 yapıp kendi kndme takılıyordum,tufaya gelmeyiz inşallah
-
@ibra. Ozledim beni anfi 1 in kuflu dehlizlerine versinler. :))
-
Arkadaşlar mrb GUY un 28 kasım 2015 soruları toplu bir şekilde elinde olan varsa paylaşabilirmi acaba???
-
@hzllhzll umarım 76 gibi bir puanla kapatır. Böylelikle sınav umudu olmadan yazanlar yada az çalışanlarla rakip olursak 250 kişi içinden ilk 100 e girme şansımız biraz daha artar.
-
@oguctas 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaslar calisiyor olmamim mulakatta dezajantaji olur mu sizce
Nerede çalıştığınıza bağlı. .