2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@halilhy sadece taban puanlar açıklanıyor son hafta da okullar belli oluyor bu sene ne olur meçhul:)
-
@köyün-ağası 4t almasak kazanamaz mıyız agam
-
@darkpassenger 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@davetsiz. Hocam o donem oyle konusulmustu Gercekten girenler hatirlar .. bimere filan yazilmis cevap gelmis bunlardan haberim yok ama sorular her zamanki minvaldeydi puanlar yuksek kapatmisti gecmis yillara gore
bende girdim o sınava net hatırlıyorum. o konuşanlardan biri de bendim hatta konuşulan rakam bunun üçte biriydi. o rakam da normal zaten..bu sınavdan da full yapan 150-200 kişi rahat olur bu normal..
-
@ddguy kazanırsınız niye kazanamayacaksınız:) sadece farklı soru görmeniz için dedim ben açıklamaları da iyi hem
-
@guyan-gelmiş 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
100 tane de deneme cozseniz eğer bir konuya hakim değilseniz her sinavda ayni konulardan yanlisiniz çıkacaktır. Tavsiyem öncelikle eksik olduğunuzu düşündüğünüz konulari(misal benim idari yargilama usulü eksik) tekrar edip onunla ilgili soru cozmek daha faydali olacaktır. He ben mükemmellim hic bir konu eksiğim yok diyorsaniz o zaman @ucanizmirli arkadasimiz gibi deneme çözün. Ama insan kendine inanmali ama gereksiz yere de güven insanı başarısızlığa sürükler ve ayni güven o başarısızlığın sebebini kendi değil de başka şeylerin sebep olduğuna insanin kendisini inandirir
+1 Baştan sona her kelimesine katılıyorum.
-
@köyün-ağası tamam bakalım şu il belli olsun da bakarız o halde thank you
-
@köyün-ağası taban puana göre mi sınava gireceğimiz anlaşılacak adımızın yer aldığı liste tarzı bişey yok yanı öyle mi hocam
-
@halilhy önceki senelerde sınava gireceğiniz yer belli olduğunda liste açıklanıyordu. Öncesinde taban puanını açıklıyorlar ordan puanınıza göre bakarsınız
-
@köyün-ağası anladım teşekkür ederim
-
@aylin merhaba..3. Kez çözüuorum yüksek çıkıyor haliyle yazmışsınız. Merak ettim kaç çıkıyor.bende yüksek yapmaya başladım. Merak ettim ne kadar yüksek
-
Arkadaşları Bursa kaçla kapatır diyorsunuz sizce facedeki anket gerçekçi mi inanmak istemesem de 81 puanla açıkta kalacağımı düşünmeye başladım bu ne lanet bi sistem
-
Arkadaşlar çok takip etmiyorum.. Sorulduysa tepki göstermeyin. Yeni anayasa sorulacak mı bilginiz var mı
-
@drottin
anket sağlıklı değil dostum. oraya bakıp çok şekillendirmeyin zihninizdekileri. bakıyorum bazı arkadaşlar çok uhrevi bir şey yapıyormuş gibi ankete katılın da katılın diye baskı yapıyor burada ama orada oylama yapanların yarısı sallıyor..geçen sene de aynısı olmuştu sonuçlar malum. -
@davetsiz insallah öyledir hepimizin hakkında hayırlısı olsun
-
Yarın saat kaçta açıklanacak. gib den bilgi alan birisi vardı?
-
@ucanizmirli İstanbul 130 ülkeye bedel
Türkiye'nin 341 milyar dolarlık dış ticaret hacminin yüzde 56'lık kısmını karşılayan İstanbul, milli gelirin yüzde 27'sini, ihracatın da yüzde 43'ünü yine tek başına sağlıyor. Türkiye ekonomisinin kalbinin attığı İstanbul, 130 ülkeden daha büyük ekonomisiyle de dünya başkenti hüviyetini ortaya koyuyor. Memurlar haber beni duymuş olmalı böyle bir haber yapmışlar -
@James-Buchanan 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Yarın saat kaçta açıklanacak. gib den bilgi alan birisi vardı?
Kim bilgi aldı evet bekliyoruz
-
Arkadaşlar 79.7 ile Tekirdağ yazdım anket yorumlarını falan gördüm önceki sayfalarda.
Sizin düşünceniz nedir Tekirdağ icin bu puan nedir tahmininiz ? Ve benden başka Tekirdağ yazan var mi ?
Allah herkesin gönlündeki hakkında hayırlısı yapsın.
-
@ukraynali 78.2 yle çok düşündüm yazamadım bence sana gelicektir panik yapma
-
@Klay-Thompson isterse %100 ünü karşılasın her istatistiğin. bir memur maaşıyla rahat bir şekilde yaşayamadıktan sonra ne fark eder. Ha ihracatçıyım, şirketlerim var diyosan orası ayrı tabi