2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ucanizmirli 3. kez çözüyorum haliyle yüksek geliyo , hangi denemeler var sizde , ben de aynı sizin gibi deneme çözüyorum stok yaptım guy+kpss
-
@guyan-gelmiş kardeşim bu sınav öyle bi sınav ki konu çalışarak gitmek pek yararlı olmuyo
-
@aylin @ucanizmirli bence yazılı puanıda yüksek olacak bursanın allah yardımcınız olsun
-
@Klay-Thompson evet maalesef büyük ihtimal yüksek kapatacak pişman oldum açıkcası bursa yı yazdığıma
-
Guy çok donanımlı girerseniz kaybedersiniz:) sınavda soruyu görünce acaba bunu mu soruyor diye diye kafayı yersiniz kpss mhuy deneme sınavları muy gibi değil bu guy sınavı kendinizi ona görw hazırlayın:)
-
@aylin bencede bursa yüksek kapatacak kurumda 87 88 i görür
-
@Klay-Thompson eyvallah hak eden kazansın tek derdim bu
-
@köyün-ağası abartmayın insanlar gereksiz tere gerilmesin
-
@köyün-ağası Sınavına hiç girmedim ama katılıyorum.Soruyu okumadan cevabı vermen lazım.sorunun üzerine düşersen sıkıntı..
-
@safiTÜRK69 aynen sınav süresi çok rahat yetiyor soruyu okuyun cevabı düşünün sonra şıklara bakın çünkü sınav basit. Konu tarama testi gibi soruları var
-
@safiTÜRK69 benim de sorduğum herkes öyle dedi farklı kaynak kafa karıştırır imece yada adem bide konu çalış dedi herkes ama herkes farklı bi şey diyo kimi dinlicemi şaşırdım
-
Yani simdj ne diyonuz imece + konu mu @köyün-ağası @safiTÜRK69
-
Konsensus numerus 4t iktisat da konu calissam olmamı gençler yav
-
@ddguy İlk önce konularda bi seviyede olman lazım.konularda iyiysen çıkmış sorular yeterli olur kesinlikle.
-
Şu GUY bana para-bankanın içinde yüzüne bile bakmadığım "Kantitatif kredi kontrolü araçlarını" ezberletti ya helal olsun,öyle de bir sınav işte.
-
@ddguy evet oyle yap 4t dende farklı soru tiplerine bak günlük bir deneme çözsen yeter
-
@köyün-ağası Reis sen 4t alın illaki diyosun hemi.
-
Arkadaşlar listeler açıklanınca puan sıralamasına göre mi isim sırasına göre mi nasıl oluyor bilgisi olan var mı ?
-
Zaten muhasebeyi herkes fulle yakın çıkarıyor iktisat ta bi uluslararası kuruluşlar ile işletme iktasdı karışık maliyede de yanlışınız çıkmaz kolay kolay. Hukuktan da bi icra-iflas bide idari yargı karıştırırsınız diğerleri basit
-
@safiTÜRK69 evet geçen sene çok faydasını gördüm bence alın (urfalılar almasın)