2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@kutyler pardon kardeşim heryer yüksek demişsin ben her yer 80 üstü anladım ama bunun dışında yorumumun arkasındayım
-
arkadaşlar ben de linci göze alarak size diyorum ki rahat bırakın insanları 90 puan ve üstü alanlar paylaşım yapamıyor sankş onların dertleri yok kurum sınavından korkuyorum diyemiyor siz zor şartlarda hazırlandınız da onlar lunaparkta hazırlandı sanki. bırakın onlar il tercihlerini yazsın biz de ona göre karar verelim,yazmak istemeyen bana özelden puanını ve tercihini atabilir
-
@sradaninsan ayrıca puanlar yükseldi ancak il seçiminde ki karmaşıklık yüzünden bir kaç il hariç ben de puanların bazı illerde beklenenden düşük kapatacağı kanaatindeyim
-
@Hipokrat her yer 80 üstü kapatmaz hocam bu olanaksız. tabi arada sürprizde olur ama çoğunlukla yüksek kapatacaktır
-
Her yer 80 üzeri olsa 75 taban derlerdi o imkansız
Ama ben analizimi yapayım geçen 77 ile İstanbul'a yetmedi
Ondan önce Muğla mülakattan elenmiş biri olarak
Ankara 80 üstü İstanbul 76.5 ile 77.5arası bekliyorum zira çevrede Kocaeli Sakarya var
İzmir'de çevre illerde alım yokken yüklenilen
İstanbulda başka bir kurumda çalışan biri olarakmpuanım olsa İzmire kayardım eve yakın olsun diye ama doğudaki iller düşük kapatacak
Hayırlısı olsun ben şahsen Bursa ya da İstanbul yazacam -
@De_lorean kocaeli ve bursa puanı için tahmininiz var mı
-
Arkadaşlar açıkçası puanı yüksek olanlar hariç hiç kimse yazacağı ili doğru söylemiyor. Tamamen sizi aldatmaya yönelik konuşuyorlar. Hiç kimse nerenin kaç ile kapatacağını bilmez. Herkes milleti doğuya yöneltiyor. Bu gidişle doğu yüksek kapatıp Batı düşük kapatacak.
Size tavsiyem hangi il hoşunuza gidiyorsa orayı yazın. Hiç kimsenin fikrini almayın. -
@O'connor kardeş zaten forum sayı olarak tam ölçü değil.Buraya takılan en fazla 100 150 kişi olsun .10000 bin kişi den bahsediyoruz.Onun için içinden geçtiği gibi tercihini yap.kimse seni etkilemesin.
-
@sssld her şey elinde yaz Doğuyu arkadaşım;)
-
Arkadaşlar speküla ediliyor burada millet. Herkes kendi açısından olaya bakıyor. 80+ üzeri alanlar zaten mantıklı illeri yazdı mı listedeler. Artık uzatmayınız gelir mi gelmez mi. Öngörünüz Yok mu ya? Mayıs'ın ilk günleri belli olacak sonuçlar. Herkes görecek kaç tane ilin 78'in altında kapatacağını. Kaç ilin 74-75 bandına düşeceğini. Bizler orta halli puanlılar merak etmeyin. Rabbim nasip etti mi o listede kendimizi göreceğiz.
-
@O'connor kimse kimseyi aldatamaz herkesin aklı var, bu konuda hiç sıkıntı yapmaya gerek yok bu ilanla ilgili yüzlerce senaryo yazılabilir ama en iyi senaryo senin de dediğin gibi gönülden neresi geçiyorsa orasının yazılması.
-
@kutyler üstad yüksek kapatacak öngörüne saygı duyuyorum peki yüksek ten kastın ne tam olarak?82-83 mü 79 mu?
-
@Hipokrat Hocam direkt puanı kimse bilemez.O zaman atmış oluruzil sayısı çok olduğu için mutlaka birkaç yer düşük kapayacaktır ama geçmiş senelerin puanları aldatıcı olabilir.Sıralama baz alındığında durum bu.Ben afaki konuşmuyorum.Polyanacılık oynamak basit.Matematikten bahsediyorum.Basit matematik aynı puan 2015-7 bin,2016-13 bin.Benim veya benden daha düşük 77,76,75 puanları arkadaşların sınava girmesi demek birçok aynı oranda 80'li puanları arkadaşların sınavı göremeyecek olması demektir.Ben o ihtimali zayıf görüyorum.Herkes rasyonel bir tercih yapacaktır..Keşke tersi olsa bana hava hoş..
-
@Kutyler hocam abartmayın 2015 85 puanı olan sıralaması 1900 iken 2016 da aynı puan bandı 2900 lerde 1000 kişilik bir oynama var.. 6 bin kişilik oynamayı neye dayanarak söylüyorsunuz AÇIKLAR MISINIZ ?
-
@Kutyler kardeş bırak şu ayakları hala 7 binlik oynamadan bahsediyorsun evet oynama var ama 3500 en babası bu da 2016 da bunları erittigimizi ve sınava giren guy mhuy lar vmy için deneme yaptığını ve bunların puanları 80+ olması muhtemel ki ondan dolayı yığılma var dolayısıyla geçen seneki puanlara yakın bir dağılım olacak
-
@yetkili-AĞAbey her puan aralıgındaki oynama aynı değil
-
@Kutyler hastasin bence sen başkalrinin mutsuzlugu ile haksizligi ile mutlu olan ama umarim kazanirsin istedigin ili ve mulakatta seninde umudunu boyle kirarlar butun hevesin kursaginda kalir o 75li adam kazansin sen otur ben nerde yanlis yaotim de umarim yaptigin bu spekülasyon elinde kalir
-
@Atauni25 amin amin inşallah herkes nasibini yiyecek . Küsüratlarla kaçıranda olacak küsüratla kazananda olacak herşey olabilir. Bekleyip görcgz kimse boşuna yüksek kapatır orayı yazma burayı yazma ora düşük olur demesin kesin konuşmasın bu il tercihinde kesinlik diye bir durum söz konusu olamaz heran herşey olabilir
-
@yetkili-AĞAbey Puan yükseldikçe fark azalacaktır.85 üstü beni alakadar etmiyor hocam.Beni benim puanım çevresi ilgilendiriyor.Ben buradaki bir arkadaştan 2015 p35 78 puan sıralamasının 7-8 bin olduğunu öğrendim.Benimde aynı puan 2016 sıralamam 13 binlerde.Sürprizler elbette olacaktır.Fakat geneli artar.
Hadi ben umut taciri olayım şimdiden sonra.78 e Bursa Antalya gelir diyeyim.Bundan sonra öyle. -
@friedman98 temennimiz o inşallah öyle olur