2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@msaka ayni gün aksam belli oluyordu
-
Arkadaşlar 77.78 puanla bursa, sakarya, kocaeli. tekirdağ, istanbul hangisi gelebilir?
-
@GUY1478 istanbul garanti
-
@GUY1478 İstanbul daha mantıklı.Ama bence tekirdagda düşük kapatacak.
-
@GUY1478 Kocaeli yada İstanbul. Diğerleri gelmez kardeşim
-
@ErtuğrulBey76 kocaeli merkeze alıyo hepsini. Garanti düşünmesem orayı yazabilirdim. Çok güzel şehir gerçekten
-
78.3 için ne dersiniz doğu düşünmüyorum İstanbul'a da sıcak bakmıyorum açıkçası risk alabilirim
-
@Wanderingstar Kocaeli kardeşim
-
@cenkk yok 116 ile kapatır.
-
"bu il gelmez" "şura x puanla kapatır" "Mars'ta yaşam yoktur" şeklinde kendinden emin yorumlar yapanlar insanların hayatlarıyla oynadığının farkında mı? Vebal almayın arkadaşlar kendi yazdığınız ilden insanları soğutmaya çalışmayın.
-
@gokhangermen Katılıyorum puanı 78in altında olanları forum yorumlarına bakmaksızın tercih yapmalarını tavsiye ederim.
-
Arkadaşlar 2015 soruları hiçbir yerde yok mu şimdi? İmece ya da ademin yeni basımı ya da bir pdf?
-
@gokhangermen gerçekse çok komik şakaysa hiç komik değil.
-
@hermonie Var. Tuğrul Koçer'in twitter hesabında görebilirsin.
-
@gokhangermen kardeş sen de bu marsa taktın he.inş marsta hayat kurulur da seni de oraya davet ederler
-
@HaniYaKi gerçek?
-
@gokhangermen o zaman HAHAHAHA. kardeş ders aralarında iyi güldürüyosun beni bu arada. sağ ol.
-
@gokhangermen o değil de ben senden korkuyorum. sen MARS'I gösterip hedef şaşırtarak KARS'I yazacak bir tipe benziyosun.
-
@HaniYaKi Ailem Ankara'da yaşıyor o kadar uzağı yazamam. İyi çalışmalar.
-
@cenkk senin mantığına göre afyon 88 ile kapatır kardeş puanın daha düşükse yazma bence mağdur olma