2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Ülkü hep calistim zaten de son gun calistigim yerden 14 saat calistigim icin ki beynim yaniyodu 7 soru filan geldi
-
@iktisatci Tamam o zaman hep çalışıyosan sıkıntı yok
-
@Ülkü insallah Allahim hepimizin yardimcisi olsun
-
@MET isletme iktisadi icin kitapyurdunda yasin cobanin kitabi var fiyati 10 tl falandi ve cok yeterli bi kitap
-
@iktisatci Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben buradaki arkadaşlarımın hepsinin kazanmasını yürekten istiyorum. Biri bile olmadı derse üzüleceğim. Çünkü beraber bekledik bu ilanın gelmesini, umut ettik. Bu sevinci hep beraber yaşayalım inşallah.
-
@iktisatci aynen benimde sigara ders baska yapacak biseyimde yok zaten bos adamim suan
-
@aylin 10 bin nüfuslu küçük bir ilçe. Afyon'a 25-30 km. Vergi dairesi yeni kuruldu
-
@kenanus123 vergi sistemi konusunda fikrin var mı kardeşim. Birde bu Guy sınavında bir sürü yanlış soru çıkıyor Kpss ile çelişkili sorular . Soru yanlış ama doğru kabul etmiş. Bu tarz sorularla karşılaşırsak doğru olanımı yapmak lazım yoksa kurumun doğru kabul ettiğini mi acaba
-
Arkadaşlar,
Konya için fikri, öngörüsü ya da içinden bence şu olur diyebileni varsa makbule geçer -
bakiyorumda etkinliklerin olduğu zaman 5 10 kişi olan forum guy açıkladıktan sonra 100 kişi olmuş hadi hayırlısı.
-
@MET kardesim ben ilk defa bu sene hazirlandim hayatimda bi tane kurum sinavina girdim o da sayistaylik sinavi bende guy sinavina ilk defa girecegim. Sayistaylik sinavina girdigim kadariyla dogru dusundugun seyi yapacaksin. o soru yanlislari her sene yok bu sene olur diyemeyiz bunlari kafana takma soru yanlissa herkese yanlistir dogru dusundugunu yap sen. Vergi hukukuyla ilgili sunu solim ben guy un cikmis sorularini biraz cozdum ama pek goremedim ama ustunden bi ozetin kisaca gecebilirsin. Soru cozerken karsina cikarsada bi bakarsin konuyla ilgili.
-
@ErtuğrulBey76 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
bakiyorumda etkinliklerin olduğu zaman 5 10 kişi olan forum guy açıkladıktan sonra 100 kişi olmuş hadi hayırlısı.
Bu konu benim de dikkatimi çekti. Etkinlik için kendimizi paralarken buralar bomboştu. Ne oldu da şimdi çıkıp iki kelam etmek akıllarına geldi.
Çok açıktır ki spekülatif yazılar yazmak için yeni gelenler oluyor.Yoksa bu forum kaç zamandır var.Gelen şimdiye kadar gelirdi.Onun için buraya gelip şu il şu puanla kapatır diyenlere inanmayın benden size tavsiye.
-
@eomer kesinlikle
-
@Grimmjow Geçmiş yıllarla kiyaslanamayacak bir sene geçiriyoruz.Guya burun kıvıran adamların dört gözle guyu beklediğini görüyoruz.85 puanı alanı adamlar henüz puanlarını kullanamamanın stresi ve endişesi içinde olduğundan böyle bir ruh hali içinde bulunmaları gayet insani bir düşünme şeklidir.Tabi 85 alabilecek kafayı herkese vermediği için rabbim bunları düşünememe yetisinin olmaması gayet normaldir.
-
@kenanus123 sağol kardeşim inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. Hakeden kazansın. Başarılar
-
@cenkk vazgeçtim zaten yazmıcm orayı
-
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler başımızın üstünde yerleri var ancak spekülasyon yapmasalar daha güzel olacak..
Bakıyosun 1 iletisi var Konya yazan 5 arkadaşız puanlar 90 üstü yazmış. Neden başkasının hakkına giriyosun ki yalan söyleyerek? bunu senin iyiliğin için söylüyorum ki o yanıltmaya çalıştığın kişinin nasibi bir yerde ayrılmış onu bekliyor bugün olmaz yarın olur o ona kavuşur sen aldığın ah'larla kalırsın.. -
@fatoship adiyaman ilk defa aciyo galiba kardesim
-
İstanbul kaçla kapatır acaba geçmiş yazıları okuyamadım sormak istedim. Hem bi de bu soruyu sormayı hayal ettim hep içimde kalmasın
-
Puanım 75,63 Hangi ili tavsiye edersiniz sürpriz yapacak ile öngörüsü olan yok mu