2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@jokerr kardeşim sakalı bırak hayatımda hiç takım elbise giymemiş adamdım başvuru için gittim takım elbiseli fotoğraf çektirdim. nsl ciddiye alıyorum sen düşün
-
@jokerr her zamanki berberime gittim abi sakalları kes komple dedim hayırdır sen sakallara dokundurmazdın dedi herif
-
@ucanizmirli kardeşim gerçekten senin yaptığının yanında benim ki soru değil vallahi tebrik ederim ciddiye alışını ama bende ki üşenme işte
-
@jokerr şimdi çıkacak bikaç kendini bilmez manipüle etme ortalığı diyecek şu konuda bile o yüzden sen kendi kafana göre takıl
-
@ucanizmirli sakallı yapılmadığı yorumları gelirse sanırım benimde öyle olucak
-
@iyimser16 estagfurullah kardeşim sende yanlış ifade Yok ta ben paranoyaklığımızın ne hale geldiğini dile getirmek için tren olayına yürüdüm birazHakkımızda hayırlısı olur inşallah,ama Ankara'dan kaçan varsada yüksek alımlı yerlere gider muhtemelen İstanbul gibi ,herkes kaçıyor bi yerlere illerin akıbeti nolcak bakalım
-
@Hannibal İyi güzel diyorsun dostum da ben İstanbul için yapılan spekülasyonlar ya da reel tercihlerin korkusu içinde böyle bir yorum yaptım. Yoksa tabii ki 4250 kişi İstanbul nere 500 bursa ya da 250 tekirdağ nere ? Açıkçası son şansım değil ama bu 3. guy sınavım olacak az çok tecrübem var. 7 aydır işsizim yani hiçbir şey olmasa emeğimin boşa gitmesine üzülürüm kaç aydır bu sınavı bekliyorum çünkü. Doğudan bi yer ise Mardin, batıdan bi yer ise İstanbul ama spekülasyon güdüsüyle son tercihim Mardin olacak gibi. Bunların doğrultusunda yorumun ne olur ?
-
@lordfrantic Allah hayırlısını nasip etsin.
-
@Hipokrat kbayağ fena hale geldik bilmiyorum ne halt edecem nereyi seçicem Şimdi tekirdağ diorum ama oda belli olmaz yani değişir kesin Bi falcıya fln mı gitsek
-
@iyimser16 valla kardeşim her gün tercihi bugün yapayım diyorum ,olmuyor kafam karışıyor her geçen gün .falcı bile bu durumdan kurtaramaz bizi
-
28 Kasım 2015 guy sınavında kaç tanesi benzer geldi?Eğer kolaysa İstanbulda ilk 1700e girmrkmi daha içten yoksa herkesin korkuttuğu Ankara da ilk 310a kalabilmek mi daha umutlu?
-
@guyguy şu forumda en çok senin nereyi yazacağını merak ediyorum
-
Benim kimliğin fotoğrafı liseden kalma. Geçen kpss de, görevli bu fotoğrafı değiştir dedi. Şimdi benim yeni kimliklerden mi almam gerekiyor yoksa eski kimliklerdeki fotoğrafı değiştiriyorlar mı?
-
@sametuzeyir yeni kimlik veriliyor direk.
-
@sametuzeyir ordaki memura söyle osym de başvuru tercihini nüfus cüzdanı seçtim de yenisini isteme eski nüfus cüzdanını veriyorlarmış internerten bayya araştırdım bende eskisini alcam tekrar
-
YENİ ANAYASAYLA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER(Arkadaşlar şurada dursun sormayız etmeyiz derler bizim memleketin sağı solu belli olmaz hepsini yazmadım sorabileceklerini yazayım dedim, 1 kere okusanız yeterli.)
1-TBMM'deki 550 olan mv 600 oldu.
2-Mv seçilme yaşı 25 den 18 e düştü ayrıca askerlik yapma şartı kaldırıldı,askerlikle ilişkisi olmaması yeterli.
3-Genel seçimler 4 yılda yerine 5 yılda bir yapılacak.Cb ve TBMM seçimleri aynı gün yapılacak.
4-Meclisin af çıkarması 330 dan 360 çıkarıldı.
5-Meclis denetim yollarından Soru ve Gensoru çıkarıldı.
6-Son seçimde oyları %5 bulan partiler ve en az 100 bin seçmende Cb adayı gösterebilecek.
7-CB yüce divana gönderilmesi için 400 gizli oy lazım.
8-Savas hali dışında askeri mahkemeler kaldırıldı.
9-HSYK,HSK oldu üye sayısı 15(13 asıl),(Adalet bak,Adalet bak. müsteşarı,4 üyeyi CB,7 üyeyi TBMM seçecek)
10-Ülke bütçesini CB hazırlıyacak,Mgk Jandarma Genel Komutanı çıkarıldı.
11-DDK denetim alanına TSK eklendi,Seçimlerde yapılan değişiklikler 1 yıl içinde yapılacak seçimlerde uygulanamaz durumu çifte seçimde geçerli olmayacak.
12-Seçimlerin yenilenmesi için 360 mv oyuyla karar verilecek -
@Hannibal merak etme sen beni bu unutmamazlıkla takiple ilk 1700e girersin
-
@guyguy seni takip etmemek ne mümkün her sayfada sen Ankara istanbul diye diye sınavı getirdin
-
Son sınav soruları yok mu kimsede
-
@miltonfriedman şuan icin galiba 3 madde kesinleşti diğerleri erken seçime gidilirse secimden sonra uygulancak yanlış bilmiyorsam.hsyk yapısı,cb partiye katılması,askeri mah kaldırılmasını kesin bilmemiz gerekir