2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@lordfrantic tamamen şahsi fikrim etkilemek veya spekulasyon yapmak değil amacim bastan vurgulayayim. 75-77 arasi alan arkadaslarin bir kac seçeneği var
1- alımın çokluğuna güvenip istanbul yazan kervana katılabilir
2- yaşadığı bölgeye göre uygun bir il örneğin ben güneydoğu bölgesinde urfanin düşük kapatacağını düşünüyorum veya doğu anadoluda ağrı.
3- sonradan pişman olmamak için ankara izmir hariç nerede yaşamak istiyorsa orayı yazması.Ben olsam ve hic bir ile bağlılığım olmasa 75 77 arasi puanimla istanbul yazardim ama kayserinin doğusunda yaşıyor olsaydim urfayi yazardim.
-
tag: #SGKsonuçlarıaçıkla bekleriz efendim
-
@Hannibal İzmirli vatandaş ne yapsın 77.5 puanim ve bu son şansım
-
#SGKsonuçlarıaçıkla bana neresi gelir deme gel iki twit at bak göreceksin 300 kişi gittiğinde sana her yer geliyor olacak
-
@guyman attım ben
-
Buradaki insanların tahminlerine çok güvenmeyin.Kimse nerenin kaçla kapatacağını bilemez.En son guy sınavı için yapılan analizlerde milletin çoğu yanıldı.Yani genelde yapılan analizler tutmuyor.Bilginize.
-
@eomer farkındayım ama doğuyu da hiç bilmiyorum fikir almak istiyorum o yüzden
-
arkadaslar burda o kadr kotu gunler gecrdık ılan bekledk mucadele verdık hılmı beyle ırtıbata gectk haber aldk bnm burda sakasına yazdgm seyı bırı gıdıp hılmı beye soylems kım soyledyse hakkımı helal etmıyrm kı soyledgm sey de yalan bırsey degldı ama kendısının ogrenmesı kotu oldu
-
Forumda bir ankara-izmir-bursa-antalya olayi donuyor.bence bunlardan en az bir tanesi en dusuk kapatacak yer olacak bu gidişle
-
@mustafaturan Allah ta seni guldursun
-
@asdfghjkl olay nedir kardeşim ,face kullanmıyorum merak ettim
-
@Smyrna hocam kimin iyi niyetli fikir beyan ettiğini anlayamıyoruz işte.Guyun en kötü süreci tercih yapma. Yine de siz içinizden,gönlünüzden geleni tercih edin.
-
Arkadaşlar ben Guy sınavına ilk kez gircem tecrübem yok. Bu referans kısmını bir arkadaştan duydum 2 referans olacakmış diye .Siz ne yaptınız benim 2 referansım yok (gülmeyin acemi olduğum icin herseye inanmaya başladım)
-
@eomer insanların kotu niyetli olmalarını anlayamıyorum bende düzgün bir sistemde herkes yazmak istediği ili yazsa hepimiz nerede olduğumuzu göreceğiz ve yaşamak istediğimiz ili sececegiz. Umarım bu tek ili tercih olayı da en kısa sürede değişir. Yorumunuz için teşekkür ederim
-
Ne demişler Hilmi Beye? inmyheart
-
@bezgin38 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar ben Guy sınavına ilk kez gircem tecrübem yok. Bu referans kısmını bir arkadaştan duydum 2 referans olacakmış diye .Siz ne yaptınız benim 2 referansım yok (gülmeyin acemi olduğum icin herseye inanmaya başladım)
İki referans sizin hakkinizda bilgi alinabilecek kişiler.çok önemli degil.tanidiginiz 2 tane memur arkadasinizi yazabilirsiniz
-
@Smyrna 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@eomer insanların kotu niyetli olmalarını anlayamıyorum bende düzgün bir sistemde herkes yazmak istediği ili yazsa hepimiz nerede olduğumuzu göreceğiz ve yaşamak istediğimiz ili sececegiz. Umarım bu tek ili tercih olayı da en kısa sürede değişir. Yorumunuz için teşekkür ederim
Katiliyorum sonuna kadar.
-
Tekirdağ düşünen var mı? Forumda tekirdağ"yı görmedim de
-
@iyimser16 benim 2 arkadaş var hergün kavga ediyorlar Tekirdağ için hangisi yazacak bilmiyorum ama taliplisi var yani
-
@Hipokrat 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@asdfghjkl olay nedir kardeşim ,face kullanmıyorum merak ettim
Ben ve 84 tane 90 ustu arkadasim surayi yazacak muhabbetine donmeye basladi flash tv deki yalçın abi programini mumla arar oldum