2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ucanizmirli kesin troll ya
-
@ucanizmirli Eyvallah kardeşim doğru diyorsun o zaman İdlib yazayım ben :)))
-
Bu tercihlerde ilçe de sececez mi ? Sectigimiz ilce 5 kisi aliyorsa ilçe bazinda mi siralamaya girmek lazim il atiyorum 100 kişi aliyorsa ilçe 5 kisi aliyorsa siralamamiz ilde ilk 500 de mi olmak lazim yoksa ilceyi secen ilk 25 te mi
-
81.3 le Antalya terch ettım ıns pişman olmam
-
@mustafaturan kerkük daha düşük kapatır diyolar ama gene de sen bilirsin
-
@ucanizmirli hocam ben Gaziantepliyim ya yoldan tasarruf etmiş olurum tabi İdlib gelirse
bu arada şaka bir yana sydv personellerinden Suriye'ye gönderilen oldu bizim burada :)) -
@İnmyheart son pişmanlık fayda etmez:)
-
@marslı evet napaym baska yasayacak ıl bulamadm kndme
-
@mustafaturan gönlünden geçeni yaz o zaman ne diyim
-
@ucanizmirli insaallah sgk açıklanır da yazmaya ihtiyaç kalmaz
-
@İnmyheart kars yaz:)
-
@İnmyheart ins yerleşti ibaresini de görürüz hocam hayrli olsn:)
-
Mülakat sonucu bekleyen arkadaşlar son güne kadar beklese iyi olur
-
@mustafaturan inşallah kardeşim
-
Birlikten kuvvet doğar. Sonra kimse vay ben duymadım vay ben görmedim dimesin Etkinlik için twitterda duyuru yayınlanmış saat 21:00 olarak hep birlikte katılalım lütfen bakın bizden çok sizleri ilgilendiriyor. pic.twitter.com/0O3hV5k0G5
-
başvuru sayısı kaç oldu bilgisi olan var mı? sizce sgk sonuçlarını bekleyenler umudunu kaybedip, guy'a başvurmaya başladı mı?
-
@furkanbey Başvursalar bile son güne kadar başvurularını geri alabilirler. İnşallah bu düşünceyi gösterirler diye umuyorum
-
@furkanbey Hocam son ana kadar bekleyecek birçok arkadaşım var, doğru olan da bu
-
Guy olduktan sonra evlilik durumunda buyuksehirlerde ilçeden il merkezine eş durumundan tayin isteyebiliyor muyuz
-
Arkadaşlar guy basvurusu için son güne kadar bekleyecegiz. Sgk mülakat sonuclari icin bize destek verin. 27sine kadar açıklanmazsa üzülerek basvurmak zorundayiz