2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@hulyayasar amın hocm ınsallah sagoln
-
@karakalpaklı sen de sağ ol.
-
@hope p35 puaninuz kaçti hocam?
-
@Çetin bir kez başvuru yapıldıktan sonra sadece başvuru yerinin değiştirildiğini biliyorum, başvuru geri alma ya da iptal etme durumu var mı?
-
@wesley10 aynen hocam, üstelik iyi de kötü de geçmiş olsa mülakatı, bekliyorsa; onların vicdanına sağlık, iyi ki varlar, eksik olmasınlar
-
@mhmmt 86 ile bursa yazacagim Allah sonumuzu hayir etsin insallah
-
Anayasa degisiklikleri guyda cikma ihtimali nedir sizce
-
@furkanbey oluyor kardeşim başvuru yerini değiştirmek için zaten önce geri alman gerekiyor. Tekrar göndermezsen iptal etmiş olursun. Ama yine de Sgk denetmenliği bekleyenler son güne kadar beklerse daha iyi olur beklemeyenler için de çözüm olur
-
@guyguy bence 79-82 arası bişiy olur
-
@Semra şimdi benim puanda tam 82.5 küsüratla kaçırırsam ben biterim ozman o riske girip girmemekle hergün boğuşuyorum.Şimdi bnde şöyle düşünüyorum.Çoğu 80 üstü rahat davranıyo.Mesela Antalyanın sınavıma katılcak kişi sayısı Ankaradan daha az veya Bursanın o zaman buralarda riskli 82 ye falan.
-
@gariban-guy son gün değil ama sondan 1 gün öncesine kadar beklerim.. Sistemde sıkıntı falan olur son gün başvuru yapamayiz falan kendimizi de düşünmemiz lazım.
-
@msaka guyda çıkmasa da kpss'de çıkma ihtimali yüksek hocam. Gk Gy'de de çıkabilir. Çok uzun bir şey değil bir saatinizi almaz.
-
........
-
@guyguy sayıya göre riski artıp düşmez talep onemli.ank en gözde il ora icn riskli olabilir puanın ama Bursa yada Antalya için değil.cunku koca gidi İstanbul var.istanbul olmasa evet Bursa riskli derdim.gecmis alımlara bak Bursa'nın 80 le kapadığı yıl İst yoktu.ankra disinda hiç korkma bence diğer illerden
-
-
@mhmmt 82 Bursa tercihim.
-
......................................................
-
Arkadaşlar bir an önce başvurularınızı yapın. Sisteme hiç güvenmeyin. Zaten değiştirebiliyor ve geri alabiliyorsunuz başvurunuzu.
-
75 puanla nereler yazılabilir arkadaşlar bir yardım edin?
-
@innovation 76.4 te benden..Burada millet halkbank tartışacağına biraz yardımcı olsun bize..en azından şahsi fikirleri alalım ya...En azından mantıklı bişey soruyoruz. 85 aldım ankara gelir mi diye sormuyoruz...