2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Grimmjow tereddüde düştüğüm sorular hep aklımda, yoksa hafızam iyi değildir. ayrıca rica ederim ne demek.
-
Hiç soru tartışmaya gerek duymuyorum ama su vergi muafiyeti sorusunun şıklarını hatırlayan var mi ?
-
@SK26 aşağıya kadar çok iyi yazmışsın hocam son cümle beni mahvetti yine
-
@Mehmet-Muzaffer 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@Grimmjow
Tarife dışı sorusu şıkları;
a) İthalat Kotası b) Kambiyo denetimi c) Gümrük vergisi d) İhracat subvansiyonuŞimdi bunun cevabı neyyy
-
@mayoz bknz:Halil seyidoğlu sayfa 200
-
Arkadaşlar geriye doğru birleşme sorusunun şıklarını hatırlayan var mı?
-
@Guy63 C
-
Son olarak tamamen kaynaklara bakarak yaptığım yorumlardan mesûl olmadığımı beyan eder, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın Türkiye'nin başkentinin sorulduğu soruda Isparta cevabını bile doğru kabul edebileceğini arz ederim. O sebeple üzülmeyin, bunun burası GİB.
-
@hobbes kesin mi yani. D olma ihtimali yok mu
-
@musgrave yatay birlesme , geriye dogru dikey birlesme,ileriye dogru dikey birlesme ve sonuncusu yok bnde
-
@hobbes karma birleşme diye hatırlıyorum.
-
@Guy63 birkac ileti geriye bakarsan Arkadaslarda bnde acikladim.
-
ben de bugün yanlış yaptığım tüm soruların iptali için başvuru yapmayı düşünüyorum, bir ihtimal, ya tutarsa işte
-
@holywind tamam kanka çözdüm olayı
-
@Mehmet-Muzaffer olabilir oda mi tereddutluydu senin
-
@davetsiz tam da dilimin ucuna gelip yazamadığım
-
Yine başladılar sorulara ya
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@hobbes ne yazık ki
-
@sınavstilisti hiç belli olmaz kardeşim. benimki sadece tahmin. ne sürprizlerle karşılaşıldı guy sınavlarında. hakikat sonuçlar açıklanınca ortaya çıkacak. inşallah herkes istediğini elde eder.