2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Listede ismi olan kazanmış oluyor dimi
-
@Hipokrat oldu çok şükür Allaha..
-
@gokhangermen evet. özellikle guy mülakata katılanlar, bir rehavetle kpss yi es geçebilirler ki bu da mülakatta elenecek olanların aleyhine olacaktır.arkadaşlar size tavsiyem yeni senedeki alımları düşünerek kazanan veya kazanmayan herkesin bu süreçte kpssye odaklanması.
-
@crush0606 evet
-
İsmini gören arkadaşlara tebrikler. Ben hala arıyorum şaka bir yana bir iki puanla kaçıracağımı biliyordum 75-76 olmadı. İptal edilen soruların bedelini ödedik. Tekrar tebrikler arkadaşlar umarım mülakatı da geçersiniz. Tanımamama rağmen kazanmalarına sevindiğim insanlarsınız.
-
Allah'a cok sukur gectim .. İstanbul
-
@reagan kardesim gozumuz aydin
-
@HaniYaKi yeri geldi burda geyik yaptın, yeri geldi insanların umutlarıyla oynadın, yeri geldi "imece yeter" diyerek adayların hayatlarıyla oynadın ama bu dediklerine katılmamak elde değil.
-
@Obra ismin obra ama dobra adamdın. üzüldüm dostum. ancak mülakatta elenmenin üzüntüsü bunun yanında hiçbir şey. üstelik hayat bir sınavdan ibaret değildir. 14 kilo verdiğim bir mülakat, sağlık sorunları yaşadığım mülakatlar biliyorum, ki guy onlardan birisi değil ve olamayacak. senin de olmamalı.
-
Valla listeye giremedik keşke il sıralamasina giremeseydim kafa daha rahat olurdu 76 puan almissam ama kendime cok sovecem
-
@gokhangermen amacın kendini göstermek mi anlamadım. imece yine taban puan olarak 75i verdi. ancak sürekli belirttim imecede soruları değil çözümleri çalışın. paralel konular çıkıyor diye. önce konu sonra imece dedim.
-
@HaniYaKi sağolasın hocam.
-
@brkmrv tebrikler kanka mülakatta grşrz forumda tanıdığım konyacılar içerde şuan Darısı mülakata
-
@erhankpss hocam 100. Soru tecil olan idi de 92 yi hatırlayamadım hangisiydi
-
Hep şunu söylemek istemişimdir:
İÇERDEYİM -
@Hipokrat çok şükür ya mülakatta görüşürüz
-
Baktığım 10 sorunun hepsi yanlıştı ama listeye girmişim şaka gibi. Kafam allak bullak oldu napacağımı biliemiyorum
-
@turkkızı inşallah geçen yüzde ellinin içinde oluruz hep birlikte : )
-
Evet iptal olunan sorular hangileri biri tecil sorusu imis diğeri hatiayan ?
-
@HaniYaKi helal olsun sözünün ehliymişsin kendi adıma teşekkür ederim.