2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Sınavdan önce forumda yazarken bize kazanamazsın diyenlere öpücük yolluyorum:):)
-
@friedman98 Gümrük Vergisi-İhracat Sübvansiyonu olabilir
-
@miss-smith @karakalpaklı @aylin @aycan @niloya @köyün-ağası naptiniz gençler hadi mutlu haberleri bekliyorum
-
Maalesef benim olmamış.Baska bahara kaldık
-
Özel fonlar nedirBekle komisyon geliorum
-
bu kadar istanbul listesine de giremedik ya yazıklar olsun bize
-
@lavinya aminnn inşallah.
-
çok şükür izmir oldu
-
@ddguy kazandık 3. Mülakatıma girecem komisyondakilere alın artık beni dicem
-
Kazananları tebrik ederim sevinmek hakkınız ama ayarında bırakalım dostlar unutmayalım üzülenler de var.
Kazanamayanlar için de bir iki çift laf edelim. Allah istediğin bir ameli vermediyse ya daha zamanı gelmemiştir ya da senin için daha iyisini düşünmüştür. Üzülme ağlama gocunma sadece çalış. Verilen emek boşa gitmez hiçbir zaman. İnşallah 2017 senin yılın olacak dostum. -
Benim de olmadı kazanan arkadaşlara başarılar askerlik yolu gözüktü kpss ye çalışma şevki de kalmadı bırakıyorum her şeyi Allah'a emanet olun
-
@köyün-ağası hocam oncelıkle tebrıkler. mülakattan elenme nedenleriniz sizce neydi tecrübelerinizi bizle paylaşır mısınız?
-
Çok şükür...
-
@Fişek-MORGEN bekleme yapma 46 devam etttt
-
Hayirli olsun sonuclar dostlarim kazanan icin de listeye giremeyen icin de
-
@gokhangermen mülakata kim neden elendiğini bilmez mülakat iyidi sohbet ettik ama elendik:)
-
@Priss artık çok sıkıldım ders çalışmaktan midem bulanıyor.puan alıpta dışarda kalmak zoruma gidiyor
-
@köyün-ağası hocam ama ne bilim hani bi soru sorup da bilemezsin elenirsin anlarım da böylesinin bir mantıgını kuramıyorum
-
@aylin kuzu sen girdin mi
-
@ddguy içerdeymiş öyle yazdı