2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Yalnız "vergilendirme aşamalarını" istisnasız her yıl sormuşlar birgün sondan başa doğru soracaklar ama dur bakalım ne zaman.
-
........
-
Arkadaşlar inanılmaz bir çıkmazdayım tam 2 kere tercih yapıyorken vazgeçtim karar veremiyorum 79 puanla Urfa mı istanbul mu gelir ? İkisinde de yaşamak için sebeplerim var. Sadece bi fikir verin lütfen hangisinin ihtimali daha yüksek Allah hepimizin yardımcısı olsun..
-
@salvatore iki il arasinda kaldiysaniz kura cekin
-
Merkez ve ilçelere yerleştirme de sadece mülakat puanı mı yoksa kpss+ kurum+mülakat ortalamasıyla mı yerleştiriliyor, bilginiz var mi acaba? @Antimülakat Şimdiden teşekkür ederim:)
-
@swl35 kurum+mülakat
-
- Giriş sınavı puanı; sözlü sınavda başarılı olan adayların sözlü sınav puanı ile yazılı sınav
puanının aritmetik ortalaması alınarak hesaplanır.
- Giriş sınavı sonuçları, sınav kurulunca, giriş sınav puanı en yüksek adaydan başlamak
suretiyle baĢarı derecesine göre sıraya konulup, atama yapılacak kadro sayısı kadar aday
asil, %25'ine kadar aday ise yedek olarak tespit edilecektir
- Giriş sınavı puanı; sözlü sınavda başarılı olan adayların sözlü sınav puanı ile yazılı sınav
-
Çok teşekkür ederim @Antimülakat @O-connor
-
@salvatore iki şehir de gelir hocam o konuda rahat olun. Geriye kalan detaylar tamamen size bağlı olan şeyler; evlilik, ekonomik durum, yaşantı vs. Urfa hakkında bilgi sahibi değilseniz eğer merkez için konuşuyorum gayet yaşanabilir bir yer. Tek sorun sıcaklığın çok yüksek olması onun dışında sorun yaşamazsınız.
-
arkdaslar unıverıstede bolum soyluyor ama fakulte cıkıyor anlamadım yardımcı olurmusnuz ıktısat okudm ıktısat ıdarı bılımler fakultesınde . ne yapacam orayı
-
@salvatore urfa kac kisi oluyo
-
@ucanizmirli bu ozgecmisi yazarken yazi yana dogru uzayip gidiyo normal mi alt satira gecmiyo
-
kardes yardımcı olun daha:D
-
@salvatore benim fikrim urfa yönünde
-
@msaka bende de aynı şekilde yana kaydı. bişey olmaz kağıda basıldığında düzgün görünür
-
Yatırımın faiz esnekligi arttıkça maliye politikası para talebi faiz esnekligi arttıkça maliye politikası etkili degilmi.kitaotaki çelişkili sorular şaşırttı benide yanlismi biliyorum
-
@kilici çok teşekkür ederim sağolun Urfayı biliyorum zaten nişanlım orda sözleşmeli öğretmen
-
@Mimar teşekkür ediyorum benim de öyle aslında
-
Arkadaşlar atamamız kesinleşince nereyi seçmiş olursak olalım 6 aylık eğitim ankarada mı yapılıyor bu süreç nasıl işliyor bilen var mı?
-
babaanne anneanneden de hiç dua istenmiyor inşallah hepiniz kazanırsınız deyip duruyorar kadını ikna edemiyorum şahsi dua için..