2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
HALKBANK UZMAN YARDIMCILIĞI MI ? GELİR UZMANLIĞI MI ??
-
Arkadaşlar puanım 76.4 ve İstanbul yazmaktan korkuyorum. Açıkçası Suriye alım yapsa Suriye'de yazarım. Gönlümden geçen Bursa (Büyük Risk). Şuana kadar düşündüğüm İstanbul (Ki daha önce 2013 yılında 2 defa İstanbul'a 75 küsür puan ile girdim ordan bi totemim var). Şuan risk almamam gerektiği düşüncesindeyim. Goy Goy yapmayacak arkadaşlardan Allah rızası için yardım bekliyorum...
-
@BeşamelSos hocam halkbankta calisan arkadasim guy gelirse gidecegini soyledi. Sebebi de bankada daha fazla kazanabilirsin ama iceride cok fazla pislik donuyor, gelen musteriye yalan soylendigini bile duydum dedi. Para olarak bakarsan halkbank ama vicdan olarak guy gelirse giderim dedi.
-
@BeşamelSos Tabikide Halk Bank bir arkadaşım İstanbul da Halk bank uzmanı parayı koyacak yer bulamıyor. Guy iyi bir kariyer ve refah bir hayat hayal edenler için bence sadece ilk basamak.
-
@maricinal ben de sizin gibi çözmüştüm hepsini çok şükür kazandırdı gecen yıl. Muhasebede dediğiniz yerler çok önemli aynen. Finansal tablolar analizi de bakılmalı mutlaka. Kolaylıklar dilerim
-
Arkadaslar basvuru yapanlar yardımcı olabilir mi? Basvuruda her sayfada tek tek taslak olarak kaydeti tıklayacak mıyız? Yada basvurunun tamamını doldurduktan sonra mı bu işlemi yapacagız
-
@BeşamelSos 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
HALKBANK UZMAN YARDIMCILIĞI MI ? GELİR UZMANLIĞI MI ??
guy
-
@gizemaydın kafana göre 2 şekildede olabilir yani
-
bu eksi artı neden kalktı ya konudan uzaklaşanı nasıl uyaracağız şimdi?
-
@Klay-Thompson anladım teşekkür ederim
-
GUY diyenleri anlamıyorum. Halkbankta şuan 5 yıllık servis yetkilisi ile aynı statüdeyiz. 3 yıl sonra portföy alıp paraya para demiyoruz. 5 yıl sonra yönetmen olma hakkımız var,ki suan ki yönetmenim aylık net 6-7 bin lira alıyor. Buna primleri dahil etmiyorum. Banka streslidir sorumluluk fazladır. GUY ' da prestij yok ,mesleğin ağırlığı yok arkadaşlar. Halk uzmanlığı ve GUy arasında kalıp guy diyenler bence vizyonsuzdur,kısa vadeli düşünüyordur.Hayat boyuca alacagı 3.500 lira. Halk size 10 yıl sonra şube müdürü olup 15bin lira kazanma vaad ediyor. 5-6 yıl sonra daha 35inize gelmeden yönetmen olmayı ve en az 7 bin kazanmayı vaad ediyor. Şuan bankadı tek uzm. yrd. benim, ve diger servisten gelme yöneticiler bile benim yerimde olmak istiyor. senin Ünvan tamamen kariyer ve paraya açılan kapı diyorlar. Burayı gördükten sonra GUY beni tatmin etmez. Soran arkadaşlara fikir olsun diye yazdım kusura bakmayın.
-
halkbank sınavında tüm barajları geçip 67 puanla mülakata kalamadım hem de millet 50 puanla bile başka illerde mülakata girip atanırken. şu an halkbankta işe başlayıp da 1-2 ay sonra başka başka yerlere geçenlere, gözü sürekli başka pozisyonlarda olanlara da hakkımı helal etmiyorum. millet asgari ücretle bile çalışmaya razıyken siz işe girip hala milletin yerine göz dikiyosunuz
-
@BeşamelSos guy vizyonsuzluk mu? 35 yaşında vergi dairesi müdürü olabilirsin. Kendini geliştirdiysen YMM olabilirsin. Maliyede yükselmenin sonu yok. Halk bankasını yücelteyim derken komik olmuşsunuz.
-
@Obra gu olup sonra ymm mi olunuyormuş valla ilk deda duydum benim bildiğim vm ler ymm olur guy dan da pek bişi beklemeyin vergi dairesi müdürü olursunuz en fazla normal düz memur dur ins guy oluruz:)
-
@Obra hahaah kardeş güldürdün ya Hayır çoğu arkadaşım guy olmasa inanacam de Birader şuan onların bana dedikleri şu : " Sıfır fors,sıfır kariyer. Şuan yerinde olmak için en bastan çalısabilrim derslere. O kadar A grubu çalışıp bu konumda olmak insana koyuyor." Vİzyonsuzluk budur kardesim iste. Adamlar bunu haketmiyor. 85 puan alan insanlar veznede durmayı,boş boş şefin altında ezilmeyi haketmiyorlar. GUY'u öveceğim derken komik duruma düşmüssün. Ymm olma hakkı 10 yılı dolduran Vergi müfettişlerine verilir.
-
ha bu arada asla yanlış anlaşılmasın,daha 2 ay öncesine kadar GUY ilani gelsin diye dua edenlerdenim. Sadec Halkbank kısmet oldu. Sadece burda iki mesleği yanlış kıyaslayan cok fazla insan vardı onlara hitaben yazdım bende.
-
@ucanizmirli 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
halkbank sınavında tüm barajları geçip 67 puanla mülakata kalamadım hem de millet 50 puanla bile başka illerde mülakata girip atanırken. şu an halkbankta işe başlayıp da 1-2 ay sonra başka başka yerlere geçenlere, gözü sürekli başka pozisyonlarda olanlara da hakkımı helal etmiyorum. millet asgari ücretle bile çalışmaya razıyken siz işe girip hala milletin yerine göz dikiyosunuz
Kardeşim inan daha iyi yerler senin olsun. Suan istifa etmeyi düşünen o kadar fazla insan var ki senin elendiğin mülakatı geçenlerden. Belki yerlerine yine cağırabilirler elenenleri. SAbret inşallah
-
@BeşamelSos sanmıyorum kardeşim ya o tren kaçtı artık eğitimler bitti millet işe başladı. mülakata girip de elensem hiç bişey demem ama mülakata girememek koyuyo adama
-
@BeşamelSos vergi dairesi müdürleri de ymm olabilir. Hatta smmm'ler bundan şikayetçi. Veznede çalışmak, memur gibi çalışmak bu konuda haklısın. Ama önü kapalı bir yer gibi göstermen yanlış. Gözümün önünde canlı örnek var. Adam ymm oldu müdürken şuan aldığı parayı ve sahip olduğu prestiji söylemeye gerek yok.
-
@marslı vergi dairesi müdürü sınavı geçerse smmm ruhsatı alır. Akabinde diğer koşulları sağlarsa 10 yıl hizmet vs ymm olabilir. Bağımsız denetimde çalışırsın vs sonra halk bankasının önünden akşam 7'de geçerken bu bankayı öven arkadaşı görürsün.