2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@busus kur duserse yerli paranin değeri artar. Develuasyon yerli paranin yabanci para karssinda degerinin dusurulmesi.yani develuasyonda doviz kuru yukselir. O yuzden reveleuasyon diye dusnuyorm bende.
-
Başvurumu yaptım. Denildiği gibi hiç sıkıntı yaşamadım. Umarım sorun olmaz.
-
arkadaşlar 2017 imeceyi özel msjla atabilecek olan var mı?
-
.........................................
-
@karakalpaklı son kararın ne oldu, hayırlı olsun
-
@halilhy 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@cyhtra ilçe olan yerlerde ilçeleri tercihinize göre sıralamak kaydıyla hepsini sıralıyorsunuz
teşekkür ederim
-
@karakalpaklı kardeşim hayırlı olsun.Neresini yazdın
-
@BeşamelSos laf sokmaya calismadim, niye boyle bir sey yapayim. Sadece vizyondan kastin para fazlaligi ya.bu oyle komik ki:) 10 yil sonradan tek kastin maas farkliligi. 10 yil sonra kimin nerde olacagini Allah bilir ama nerde olursam olayim insallah vizyonu para pesinde arayacak kadar kucuk kafali olmam insalah
-
Bu hayatta hep bundan cekiyoruz iste. 2 ay once adam guy icin dua ediyor, sonra gidip 'maasi artabilcek' bir ise giriyor , kendini yüksek görüyor artık ve sonra gelip guy basligina guy vizyonsuz diye asip kesiyor. Degisik kafalar bu kafalar. Daha fazla bu kafada birisinin yazisina maruz kalmayiz umarim
Guyu kücümseyenler sayfadan ciksin. Sayfa kasıyor.
-
@karakalpaklı kaç puanla nereye başvurdun 83 puandı galiba senin yanlış hatırlamıyorsam @miss-smith i de merak ediyorum
-
Kankalar hiç bi il 82 üstüne çıkmaz hala aynı görüşteyiz değil mi ,Yen'i bi parametre Yok demi
-
@Mustapha @guyguy @yesilkördek 83 puanla Istanbul yazdım dostlar.
-
@karakalpaklı hayırlısı olsun,en iyisi olsun. Sınavda başarılar.
-
@Mustapha Var olasın kardeşim, hepimiz için.
-
@karakalpaklı hayırlı olsun kardeşim şansın bol bahtın açık olsun
-
@Hipokrat var olasın hocam. Herkesin gönlüne göre olur inşallah.
-
Hocam doğudaki beşlik yerlerden yazmayı düşünenler kimler acaba
-
82 puanla İstanbul yazdim arkadaslar.Hepimiz icin hayirlisi olsun.
-
@BeşamelSos sen neyin kafasındasın kardeş
-
@duranvarlık hocam hayırlı olsun öncelikle ,İstanbul u istediğiniz için mi garanti olsun diye mi tercih ettiniz merakımdan soruyorum .saygılar