2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ddguy benimde bugün 2. Bitiyor. Hedefim 4. Bikere daha geçebilirsem geçicem geçemezsem hayırlısı
-
@guyan-gelmiş İNŞALLAH EN HAYIRLISIYLA OLACAKTIR SONUNDA SEVİNENLERDEN OLURUZ
-
Şahsen geçen sınavlarda 2 kez guy a girmiş biri olarak söylüyorum ki çıkmış soruları ezberlemeniz ya da 4 kez çözmenizden daha çok size yarayacak olan konulara hakimiyetiniz. Bir soruyu o şekilde değil de başka bir şekilde sorar kalırsınız. O yüzden 2 kere çözdüyseniz bence yeterli ki ben 1 kere çözeceğim daha çok konu çalışıyorum. Nacizane size tavsiyem..
-
@guyan-gelmiş Allah onun da yardımcısı olsun inşaAllah Mayıs ayı sizin ayınız olur tam anlamıyla birbirinize zaman ayırırsiniz inşaAllah amin
-
@ekonomistt1 konu tekrarı da yapıyorum günde 2 Sınav cozuyorum yetmez mi ya zaten kalmış şurda 15 gün
-
sonuçların 2 gün içinde açıklanmasını bekliyorum, tahminim bu.
-
@John-Nash nerden biliyorsun İstanbul'a yığılma olduğunu
-
Sonuçları 5 ten sonra açıklamak bile zor değil. Nasıl yazılı sınav sonuçlarını gece yarısı açıklıyorlar buda açıklanır sınava kalmış 15 gün
-
@ddguy herkes kendini daha iyi tanır. Ama bence herkes için iki kez çözülmesi ortalama iyidir.
-
130334 başvuru numarası Antep yazdım hayırlısı olsun
-
.........................
-
Kankalar tercihte sadece 1.grup vardı demi başka grup yok.aklıma takıldı
-
@John-Nash kardeş sana saygım var ancak insanları etkiliyorsun sanırım sen İstanbul yazdın. Alımın yarısı İstanbul tabiki İstanbul daha çok konuşulacak
-
@guyan-gelmiş benim bu 10.defa değiştirisim sonunda İzmir yazdım şampiyonlar ligi is coming
-
Spekülatif haber yapıp durmayin
-
@yyy ikisi de eşit ihtimal bence. İhtimal değil de şehri karşılaştırıp son kararınızı verin bence. Yaşanabilirlik açısından karşılaştırmayı kastediyorum
-
@safiTÜRK69 Kesin İstanbul yazmış o belli zaten. Bide büyük harflerle yazmış bulandıracak ya ortalığı
-
İstanbul elbette konuşulacak alım dehşet. Ama yani 78i geçeciğini düşünmüyorum şahsen. Tekirdağ keza öyle. Ankara ve İzmir puan olarak en oynamayan iller genelde ama bilemiyorum. saat 17.30 olsun ve elim artık gitmesin şu başvuru sekmesine.
-
Sonuçlar gün içerisinde açıklanırsa kimseyi şaşırtmasın, bu iş IT'ci ile İnsan Kaynaklarının 1-2 saat fazla mesaisine bakar.
-
@Rorschach159 10 tane aday numaran mj var senin hay MaşaAllah bu sayı bi 20000 e düşecek o zaman