2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@WilliamNiskanen buranın patronu sen değilsin kimseye direkt boş muhabbetinizi özelden yapın denmez senin seviyeni gösterir. Ben herkesle anlaşabilecek yeteneğe sahip bir insanım. Bir tek şartla doğru düzgün konuşacak. Sen düzgünce bir şeyleri söylemeyi öğren sonra gel konuş. Rica etsen de yazmazdık kaba üslubunu kınıyorum
-
@ddguy benciliğini tebrik ediyorum.
-
@aylin ilgocu sayin Süleyman soylu söylemiş bir arkadasin sorusu üzerine, SGK için de sayin başkan düzenli alıma çıkılacağını iki alım yapacağız şeklinde belirtmişti. KPSS öncesine yetiştiremeiler sanırım ama Haziran'da SGK bekleniyor
-
@WilliamNiskanen teşekkür ederim
-
@akerlof yanlış hatırlamışım hocam kusura bakma
-
@safiTÜRK69 hadi bakalım yine güzel haberler le geldin benim puanim yetmez ama inşaAllah gelir de artık herkes rahatlar
-
@sınavstilisti inşallah 2016 gibi olmaz da tüm ilanlar bu kadar ay beklemeden gelir
-
@aylin sonuçlar açıklandıgı ertesi gün darbe olmaz inşallah
-
2016 olağanüstü bir yıldı hocam düzene girecektir biz puan almaya bakalım @aylin
-
SGK hangi puan türünden alır acaba? Bu arada hepinizin tercihleri hayırlı olur insallah
-
@Klay-Thompson puanım 85,2 mutlaka gelirdi ama açıkçası kurum sınavından korktum ondan yazmadım
-
@aüsbf P43
-
@safiTÜRK69 tövbeee Allah korusun 2016 yılı gibi lanetli bir yıldan sağ çıktık,daha bişey olmaz
-
GUY son sınavında çıkan soruları gören olmuştur,tek cümlelik olanları..Çıkmış sorulara pek benzemiyolar sanki. Biri aydınlatsa bizi..
-
@ucanizmirli ben de 84 le yazdım bursayı bence bursanın kurum sınavı yüksek kapatacak
-
@safiTÜRK69 yarın belli olur mu artık bu sonuçlar
-
@safiTÜRK69 sgk 9.promosyon kpss sonuçları açıklanmadan gelmeyecek ozaman kesin doğru mu kardeşim
-
@ddguy kardeşim şuana kadar hiçbir çalışma yapılmadı.Yapılsa haber gelirdi. Yarın sabah sıralama yapılır mesai sonu hazır olur diye düşünüyorum..
-
@aylin evet valla çok korkuyorum ondan. Korkudan günlük deneme sayısını 5 e çıkardım elimden geleni yapıcam artık
-
@Hipokrat İlan KPSS sonrası ancak kurum 2016 puanıyla alım yapıyorum derse bilemem kardeşim