2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ucanizmirli guy denemesi mi, ben günlük 2 guy 1 kpss denemesi çözüyorum
-
-
@aylin çoğunluk guy. guy denemesi bitince kpss denemesi çözüyorum. şimdi daha önce çözdüklerimi ikinciye dönmeye başladım sınava kadar bitiricem
-
@ucanizmirli @aylin Sadece imece ezberliyosunuz degil mi .Malum olursa Ankara için gircez rakipler zor
-
@safiTÜRK69 yok ezberleme değil 2 kere çözdüm bıraktım
-
@ucanizmirli ben de aynı şekilde daha önce çözdüklerimi sınava kadar tekrar çözüyorum @safiTÜRK69 ben 4t de çözüyorum
-
@aylin kaç net çıkartıyosun 4t de
-
@safiTÜRK69 ben sadece imece ve konu çalışıyorum imeceyi 3. Dönüşüm şu an yetmez mi ya illa farklı deneme de mi çözmek lazım bu işte
-
@ddguy Bende deneme düşünmüyorum imecedeki değişik soruları iyice ögrendin mi yeter gibime geliyor.
-
Arkadaslar calisiyor olmamim mulakatta dezajantaji olur mu sizce
-
@safiTÜRK69 @ddguy en azından soru tarzlarını görmek için bile olsa başka denemelere de bakın arkadaşlar her sene tekrar eden sadece bir kaç soru var o yüzden sadece çıkmış sorular yeterli olmaz bence. Mesela ben ilan geldiğinden bu yana 65 farklı deneme çözdüm
-
Geçen yılki sorular aşırı kolaydı arkadaşlar ben bir takım sebepler nedeniyle çalışamamıştım ve kpssden yeni çıkmış halimle, hiç imece çözmeden 70 almıştım. Onları boşverin
-
@ucanizmirli o kadar farklı denemeyi nerden buldun psikopatmısın arkadaş
-
tercihlerimiz ne zaman acıklanır bilgisi olan var mı
-
@safiTÜRK69 elim ayağım titriyo deneme çözmeyince, kendimi kaybedip etrafa saldırıyorum o yüzden stok yaptım kitaplığa
-
@hermonie Kpss bilgisiyle 70 alınıyor zaten daha fazla yapmak zor işte.
-
@ucanizmirli İyiki son gün Bursayı degiştim rakipler çok sıkıntılı
-
@oguctas olmaz neden olsun..
-
@safiTÜRK69 hahaha keşke tercihler bitmeden önce kendimi betimleseymişim, daha fazla rakip elerdim
-
100 tane de deneme cozseniz eğer bir konuya hakim değilseniz her sinavda ayni konulardan yanlisiniz çıkacaktır. Tavsiyem öncelikle eksik olduğunuzu düşündüğünüz konulari(misal benim idari yargilama usulü eksik) tekrar edip onunla ilgili soru cozmek daha faydali olacaktır. He ben mükemmellim hic bir konu eksiğim yok diyorsaniz o zaman @ucanizmirli arkadasimiz gibi deneme çözün. Ama insan kendine inanmali ama gereksiz yere de güven insanı başarısızlığa sürükler ve ayni güven o başarısızlığın sebebini kendi değil de başka şeylerin sebep olduğuna insanin kendisini inandirir