2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Hipokrat 4t nin guy denemesini mailinize atabilirim hocam
-
@murti1930 kardeşim maili yazdım eyvallah sağolasın makbule geçti
-
@murti1930 banada atabilirmisinjz 4t denemelerini
-
tavsiye edebileceğiniz bir otel var mı ?
-
@Ülkü sanki kendileri bir çözüm üretmiş gibilerdi
-
@murti1930 bana da atabilir misiniz rica etsem
-
@ShankS beşevlerde uygulama oteli var. Hem ucuz hem de temizdir
-
@boreas istanbulu yazdık hocam biz ne yapalım hangi birini tespit edeceğiz:)
-
@ekonomistt1 sağolasın
-
@ShankS yalnız beşevlerdeki uygulama oteli yıkılıyor. Bugün gördüm kepçeler çalışıyordu yarısı yıkılmış durumda.
-
4t denemeleri hiç gerçekçi olmamış. Kpss denemesi çözmek daha faydalı. Muhasebe soruları abuk sabuk ne kpss'de çıkmış ne de guy'da çıkmış.
-
@Sgkbıkkını hadi ya işe bak var mı peki bildiğin başka iyi bir yer
-
@Obra bence muhasebe ye hiç bakmadan gerisini çözeceksin
-
@ShankS hiç bilmiyom o civarları. Bugün gazi hukukda spk sınavına giderken yanından geçtim yıkıntının ondan gördüm oteli.
-
@ShankS ekstra bilgi yok gereksiz ayrıntılar var bence. Tutturduk dedikleri sorular zaten çıkmış olan sorular.
-
@Sgkbıkkını anladım sağol yinede
-
Selam aleyküm arkadaşlar devlet hastanesinde 7 yıldır sağlık memuru olarak görev yapıyorum şu an açıköğretim 2.sınıf çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri öğrencisiyim ilerde sağlık sektöründe çalışmak istemediğim için bu bölümü okuyorum ve hedefimde uzman yada müfettiş yardımcılığı var memur olarak görev yaptığım için prosedür nasıl işliyor kurumlar arası geçiş mümkün mü yada hali hazırda memurken uzman yada müfettiş yardımcılığına alım olduğunda başvuru yapabiliyor muyuz?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Tarih notu olan var mı acaba
-
kurum sinavinda kac tane ozgun soru cikar genelde hep ayni sorular cikmis
-
Ikncı sayfa yayınları guy kıtabını alan kullanan var mı arkadaslar ?