2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Kumsal bu konuda bimer degisikliklerden soru gelirse mevzuatta neyse ona gore cevaplamalisiniz demis yani yururluge giren maddelerin yeni halindan sorumluyuz
-
@ddguy 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar son kez yazıyorum işletme iktisadindan notum var 8 sayfalik imece den çıkarmıştım hep isteyen varsa özelden e mailini atsın mesajını gormedigim varsa tekrar mesaj atsın çok altta kalan olmuş sanırım foruma girmem iki hafta batan geminin mallarinda son dağıtım haberiniz olsun
-
@hobbes tesekkurler bilgilendirme icin.
-
facebook'da paylaşılan ümraniye murat guy denemesini çözen var mı arkadaşlar? çok zor değil mi o guy'a göre millet yine yazdığına göre 85-90'ı yapıştırmış. bana abartı geldi açıkçası o kadar doğru yapması herkesin.
-
@SR Facebook'a nedense hiç güvenemiyorum
-
@Hayatım-Sınav mailine atabilirim google çıkmayabilir kardeşim
-
@SR bence de zordu
-
@ddguy merhabalar bende alabilir miyim acaba,özelden emailimi attım. Şimdiden teşekkür ederim : )
-
@lavinya hocam sana attım ben ama gelmedi mi tekrar atar misin e mailini sohbeti silmisim
-
@ddguy Şimdi bida baktımda gelmiş ben email kutusunu yenilemediğim için görememişim hakkını helal et kuzucum
-
@lavinya helal olsun ne demek
-
@ddguy o duyguyu biliyorum hocam 0.5 0.8 cok kurum kacirdim boyle.
-
@boreas ben iletinizi yanlış okumuşum da 49. Girdiğinizi yazmışsnız sandım dedim acaba sıralamalar gözüküyormu
-
@karakalpaklı ahahaha sesli güldüm ya iyiydi Aynen bu durumdayım
-
Bu guy 2005 sınavında bir soru var soru 39 imecede göre anlamış arkadaşlarımız bir yardım ederse sevinirim
-
Bu kalemi kendimiz goturcez kismi dogru mu _?
-
etkinlik
Erzin'CAN yoldaslarimla bir aile gibi olduğumuzu düşünüyorum. Henüz birine dahi ulasamasam da. Ayın 14 unde saat 10 da sizleri bu ilan geç geldiği için Kızılay'a eyleme davet ediyorum. Hakkımızı savunalim. -
Arkadaslar size zahmet olmazsa murat yayınlarının guy denemesini bana da atar mısınız
-
Guy denemesi varsa talibim dostlar ,ayrıca 4t nin pdf ine de hayır demem dua ederim .vesselam
-
@ekonomistt1 O soruyu bende hiç anlayamadım nasıl çözüldüğünü çok saçma geldi o soru bana