2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
forumda birinden forte guy denemeleri almıştım ama şuan kimden aldığımı hatılrlamıyorum o denemeyi çözen ya da onları bana gönderen arkadaş cevaplarda yanlışlıklar olabilir mi 1.yi çözdüm çok yanlış çıktı kafamda deli sorular
-
@totti az zaman kalmış bilinmedik yayınlar çözerek zaman kaybetmeyin hiç bişey yoksa çıkmış kpss sorusu çözün
-
@ddguy hocm notlar gelmemis rica etsem tekrr yollarmsnz? Yda alan arkdaslar yollayabilir mi lütfen
-
@miss-smith 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@totti az zaman kalmış bilinmedik yayınlar çözerek zaman kaybetmeyin hiç bişey yoksa çıkmış kpss sorusu çözün
kardeşim haklı ben çözdüm fortenin 7 denemesini de boşuna zaman kaybı fazla kasıntı bi deneme gereksiz. İmece dön çatır çatır gerisini boş ver yeter dersen çıkmış kpss çöz kardeşin dediği gibi.
-
@murti1930 hocam eğer mümkünse bende alabilir miyim
-
Ya bu 80 üstü nasıl olcak daha yapamadım imece de bile ,nasıl yapılacak sınavda valla Ümit gidiyor biraz bende
-
@Hipokrat insanlara sıkıntılarınızı stresinizi yansıtmayın yapamıyorsan yapamıyorsundur bunu buraya yazmanın bir faydası olduğunu düşünmüyorum
-
@Klay-Thompson ne kadar yanlış bir düşünce. Benim bildiğim @Hipokrat Konya adayı ve bende bir Konya adayıyım. Buna rağmen canı gönülden sürekli tekrar et eksiklerin üzerine yoğunlaş derim. Ve belki bir kişinin bile bu şekilde halledersin demesi sıkıntıda olan arkadaşımıza moral olabilir. Az zaman kalmış bu saatten sonra kimsenin sıkıntısı kimseyi etkilemez. Herkes pür dikkat derse yoğunlaşmış durumda.
-
@MerveKDM nerden biliyorsun herkesin derse yoğunlaşmış durumda olduğunu ben böyle yorumlar yapmanın gereksiz olduğunu düşündüğümü söyledim hipokrat arkadaşımın art niyetli olduğunu söylemedim bu tarz söylemler çok gereksiz bir strese neden oluyor bende @Hipokrat arkadaşımada iyi niyetlerimi sunuyorum allah yardımcısı olsun hepimiz kardeşiz saygılar sevgiler
-
@Klay-Thompson Yapamıyorsan yapamıyorsundur gibi ifade etmektense bu şekilde bir açıklama daha mantıklı oldu. O zaman bende şu şekilde bir düzeltme yapayım sınavımıza az kaldı olumsuz gördüğün seni etkileyeceğini düşündüğün yorumları direk atla nacizane tavsiyem. Ben inan ki öyle yapıyorum. Bu zorlu süreçte Allahım emek verenlerin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
-
@Klay-Thompson sana mı soracam neyi yansıtacağımı,haddini bil
-
@Klay-Thompson kanka ikinci mesajını okumadan cevap yazdım kusura bakma hakkını helal et kardeş
-
@MerveKDM teşekkür ederim hocam ,elimden geleni yapıyorum bi an lık yapamama stresi ile yazdım ,öneriler için teşekkür ederim mülakatta görüşürüz inşallah
-
@Hipokrat hakkını helal et kardeşim buna güldüm baya
-
@totti bence onlara takilma gereksiz zor
-
Guy için imece dışında adem kılıç in 3 ciltlik çıkmış soruları çözen var mi nasıl bu kitap?
-
@fatoss21 ben almıştım ama guydan çok farklı soru tarzları olan kurum sınavlarına yer verdiği için çok faydasını göreceğimi düşündüm ve bıraktım
-
@Hipokrat canımsın kardeşim daha yeni okudum çok güldüm
-
@fatoss21 göremeyeceğimi
-
@murti1930 hocam banada atar mısınız 4t guy denemelerini