2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@piqou Teşekkürler hocam
-
@Ülkü Her il için geçerli aslında bu. Kimsenin konuşmadığı iller var bir de.
-
Dostlar Selamın Aleyküm;
Başvuru aşamasında hakkınızı yitirmemek için AÇIKLANMAYAN MÜLAKATLAR konusunda hassasiyet gösterelim. 500 600 kadar kişi şu an sonuç bekliyor ve bu gerçekten başvurularınızda çok şey değiştirecek bir sayı. O yüzden başvuruların son günü olan 28 Nisan 2017 tarihine kadar sonuçların açıklanması için TWİTTER, FACEBOOK dahil her mecrada bu haberi yayarak, bu sorunu dile getirerek bir kamuoyu oluşturmak başvuracak sizler için çok faydalı oalcaktır.
http://www.tercihiniyap.net/gelir-uzman-yardimciligi-basvurularinda-magduriyet-engellenmeli
Haberimiz bu. Hassasiyet göstermeniz temennisi ile.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
-
@karakalpaklı Aynen hocam
-
Kararsızız, herkesin kafası karışık.:)
-
@paretowilfredo Bu konuya özel ilgi alaka gösterelim arkadaşlar.80 üzeri arkadaşların çoğu önümüzden çekilebilmesi için sonuçların açıklanması gerekiyor.
-
Ben galiba Hatay yazicam. Az önce Antalya Bursa Tekirdağ düşünüyordum. Yarım saate Kocaeli düşünebilirim. Allah'ım sen en hayırlısını nasip et. Amin
-
@eomer Aynen kardeşim çünkü bekleyenlerin çoğu Merkez kadrolar için bekliyor ve puanları 85 üzeri genellikle. Arkadaşlar önünüzden çekilirse, şansınız ciddi oranda artacaktır.
-
@paretowilfredo Hocam siz guya başvuracak mısınız
-
@karakalpaklı hayırlısı olur inşallah çok karışık kafalar
-
@Ülkü %98 hayır dostum.
-
Sgk için ciddi baskı yapılmalı sonuçlar açıklanmazsa çok arkadaşımız virgüllerle kaçıracak guy sınavını
-
Arkadaşlar kimsenin hangi ilin kaç puanla kapatacağına dair yorumlarına diyecek sözümüz yok ama, 80 için zor falan demekte akla yatkın görünmüyor. Geçtiğimiz yıl 1750 kişilik ilanda taban puanın 73,2 olduğuna göre, daha fazla alımın olduğu 2.000 kişilik ilan için 70 puan üzeri herkesin şansı var demektir.
-
@siyahbeyaz O yüzden tez elden kamuoyu oluşturmak lazım dostlar. İlleri düşünürken bu konuyu ihmal etmeyin.
-
@paretowilfredo kardeşim güzel olmuş ellerinize sağlık bence de bunu her yerde paylaşmak lazım herkes duyarlı olup linki paylaşsın gruplarda sesimizi duyuralım etkinliklerle de sesimizi iyece duyururuz.,
-
@Antimülakat hocam kurum sınavının kacla kapatacağı stresi düşüncesi de var insanı korkutuyor
-
@Antimülakat 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar kimsenin hangi ilin kaç puanla kapatacağına dair yorumlarına diyecek sözümüz yok ama, 80 için zor falan demekte akla yatkın görünmüyor. Geçtiğimiz yıl 1750 kişilik ilanda taban puanın 73,2 olduğuna göre, daha fazla alımın olduğu 2.000 kişilik ilan için 70 puan üzeri herkesin şansı var demektir.
80 ve üzeri alanların stresini anlamak gerçekten güç.Gönül rahatlığıyla tercih yapacağına gereksiz yere stres yapıyor.
-
@Mimar amelelik diyebilirsin şaka şaka her işi yapıyoruz daire tasıyoruz mükellefleri idare ediyoruz tahakkuk iade vs kısaca cidden herseyi yapıyoruz
-
@umudumol olmalı hocam da önce iyi çalışmak gerekiyor sonrası da soruların durumuna göre ya nasip deyip sınavı tamamlamak gerekiyor. Ortaya çıkan taban puanlara göre, sınav puanı da kısmen şekillenecektir.
-
Bu sene net sayısına oranlayınca p35'ler eridi resmen ama belli avantajları da olan bir alım süreci yaşayacağız inşallah..Sgk uzman ve müfettişlik,vakıfbank müfettişlik açıklansın,diğer açıklanan kurumlarla beraber(ilgöç,sayıştay,hakimlik vs) ciddi bir sayıyı alıp götürecek ve ilk kez bir alımda guydan feragat olacak bu ilk avantaj..İkincisi de benim gördüğüm en yüklü guy alımı..2000 cidden çok iyi sayı umuyorum tüm bunlar,ilk yazdığım hususa rağmen dengeleri olumlu şekilde değiştirecektir..