2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@SR Dostum Istanbul vergi dairesinde yemek de var servis de. Ayrıca konum itibariyle yürüme mesafesinde nezih semtler var. Kocamustafapaşa, Çapa, Fındıkzade gibi.
-
82 ve ustu puani olup, gelip burada ağlayanlari, ay şurasi gelir mi cook korkoyorom..diyenleri kesinlikle samimi bulmuyorum.
Tekrar yaziyorum şu ana kadar en yuksek kapatan yer 81 ile kapatti. -
@TugayÇ Seçebiliyorsun kardeşim. Sıralaman dikkate alınacak atanırken. Ona göre mantıklı sıralamak lazım.
-
@paretowilfredo eyvallah hocam bursa merkez derken bide ilceye dusmesek bari
-
@karakalpaklı 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@SR Dostum Istanbul vergi dairesinde yemek de var servis de. Ayrıca konum itibariyle yürüme mesafesinde nezih semtler var. Kocamustafapaşa, Çapa, Fındıkzade gibi.
olabilir hocam doğrudur. semtler de güzel. ama oralarda 1200 liraya düzgün ev varsa ben taşınayım hemen. zira benim gördüklerim harabeden hallice.
-
Şükür :pray_tone1: ya nasip
-
@SR istanbul da yasanilir mi Allah askina maasinin yarisindan fazlasi aninda elinden cikar valla. Ben 25 sene Kartal da yasadim en dandik evin kirasi 1000 lira. vin de ahırdan farki yok
-
@TugayÇ 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@SR istanbul da yasanilir mi Allah askina maasinin yarisindan fazlasi aninda elinden cikar valla. Ben 25 sene Kartal da yasadim en dandik evin kirasi 1000 lira. vin de ahırdan farki yok
bence de yaşanmaz. mecburiyetten yaşıyorum ben de. inşallah sakarya tutar da dönerim memleketime.
-
@SR puan kac ?
-
@mehlikasultan bende bu sene ilk kez başvurcam ama önceki yıllara baktığımızda gelmeme ihtimali yok gibi
-
@busus izmirli hemşerin olarak bursayı öneririm puanın riskli değilse
-
-
2015 puanım p35-86 merak ettiğim 2016 p35-86 alanların sıralaması kaç?
-
Arkadaşlar birde elinde imecenin pdf si olan bana gonderebilir mi acaba linki ?
-
@gonzaloluca teşekkür ederim cevapladığınız için...fikir sahibi olmaya çalışıyorum bende...ilk defa gireceğim...şimdiden başarılar diliyorum
-
@karakalpaklı vallaa mi yaaa ben hiç servis falan yok diye biliyorum.. Ne sevindim inşallah bu sefer emeğimizin karşılığını alırız
-
@Antimülakat oyle bi cumle kurdunki bi nebze yuzum guldu boyle yureklendiren insanlarda varmis dedim sagol, allahta seni guldursun kardesim
-
@WilliamNiskanen haklısınız...ilk defa gireceğim o yüzden hiçbir fikrim yok panik oldum...en azından tecrübeli arkadaşlardan fikir sahibi olurum diye düşünmüştüm...gereksiz bir soru olduysa özür diliyorum arkadailardan
-
Gelir Uzman Yardımcılığı ile ilgili çok sorulan sorular ve yanıtları;
Puan mı önemli Sıralama mı?
Puan önemlidir. KPSS p-35 2 senenin puanlarını birlikte kullandıran sınavlarda sıralamalar birbirinden çok farklı olabilir. Puanı baz alarak tercihte bulunmak doğru olandır.
Tek il tercihi mi yapacağız?
Evet. Sadece bir il tercih edecek sıralamaya girdiğiniz takdirde(5 kat) sınava girmeye hak kazanacaksınız.
İlçe-Merkez seçimi olan yerlerde tercihi nasıl yapmalıyım?
GİB başvuru sisteminde ilçeleri de sıralayabileceğiniz şekilde hazırlanmıştır. Seçtiğiniz ilin ilçe tercihleri varsa onları isteğinize göre sıralayarak tercih yapacaksınız. Bu tercihiniz atanma aşamasına geldiğinizde dikkate alınacak.
ÖRNEK;
Antalya İlini seçtiniz, sınava girdiniz, mülakata kaldınız. Onu da geçtiniz çalışacağınız Merkez/İlçe v.d müdürlüğünün tespiti için, başvuru aşamasında sıraladığınız şekilde atamanız yapılır;
Antalya;
1-Merkez
2-Alanya
3-Manavgat ... şeklinde yapmanız gerekmektedir.Hangi il kaçla kapatır?
Arkadaşlar bunu şimdiden bilebilmek mümkün değildir. Büyük çılgınlıklar yapmadan puanınıza uygun gördüğünüz, gönlünüzden geçen yeri yazmak sizin için en doğrusudur.
Rotasyon durumu nedir, gittiğim yerde ne kadar kalacağım?
5 yıl ilk görev yerinde çalışma zorunluluğu vardır. Eş durumu dışında bir sebeple yer değişikliği kolay kolay mümkün değildir.
Becayiş var mıdır?(karşılıklı yer değiştirme)
Evet GİB Becayiş atamalarını yılın belli dönemlerinde yapmaktadır.
Başvuru Nasıl yapılacak?
10-28 Nisan tarihleri arasında GİB üzerinden indireceğiniz online pdf dosyası ile başvurunuzu yapacaksınız. Bu aşamada evrak teslimi gibi teferruatlar söz konusu değil.
Sınav nerede yapılacak?
Sınav sadece ANKARA'da gerçekleştirilecek.
Sınav Ücreti Ne Kadar?
GİB ve diğer Maliye Bakanlığı'nın kendi bünyesinde gerçekleştirdiği sınavlar gibi bu sınavda ÜCRETSİZ: Herhangi bir ödeme yapmayacaksınız.
Sınav Ne Zaman Açıklanır?
Teamül bozulmazsa Gelir İdaresi Başkanlığı 2 gün içerisinde en geç sonuçları açıklayacaktır.
-
@angarabebesi Başka illeri bilmiyorum ancak İstanbul'da yemek ve servis var.