2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
hocam şu soruyu acıklayabilecek vR MI
-
@rayid sen sinavlara da gir böyle sık sık cik. Yanlis yapiyorsun. Bu Sıkmayla ıyi yaparsin
-
@rayid Gerçekten acınacak bir haldesin Allah ıslah etsin seni ne diyeyim. İnsanları tanımadan kesin hükümlerle konuşma. Bak ben sadece senin yazdıklarına göre sana cevap verdim. Hiç şuyun vardır şunu etmişindir sen şöyle de yapıyosundur kesin ve ya yapmıyosundur kesin diye bir hüküm de bulundum mu? Senin açıklamaların neyse bunun yanlışlığı ve ya doğruluğu üstünden gittim. Şimdi sen beni hayatında hiç görmediğin bilmediğin halde bana referansın vardır referansın yoktur gibi bir ithamla konuşuyorsun. Bu kadar peşin hükümlü olma tavsiye ederim.
-
@guyman insan sinava basvururken girip girmeyecegini bilir diyerek pesin hukum verdin. ben gercekten onumde sure var calisirim dusuncesiyle basvurdum tum o sinavlara.bunun bi problem oldugunuda soyledim.bu durumdan en buyuk zarari gorende benim zaten.
-
Ya bi soru sorduk emanetci var mi diye sallayan olmamis anca goygoy anca telaş sizin ben goygoyunuzu seveyim.
-
@martini normalde oluyormuş hocam ama bi kesinlik arz etmiyormuş. Benim aldığım cevaplar bu şekilde
-
@dude eyvallah kardeşim sağolasın
-
@martini biz de seni sevelim
-
Son günlerde burasi keyifli bir hal almaya başladı
-
@tuuba42 hocam işletme atıl kapasitede çalıştığı için (ortalama maliyet eğrisinin negatif eğimli böylesinde) üretimin arttırılması sonucunda;
-işletmenin karı artacaktır çünkü hala tam kapasite ile çalışmamaktadır.üretim artışı kar bazında işletmenin haliyle Leh'ine olacaktır.(cevap A)
-ortalama sabit maliyet sürekli azalan bit fonksiyon olduğu için üretim arttıkça azarlır
-toplam sabit maliyet ise üretimden bağımsız olduğu için üretim artsada azalasıda sabittir
-toplam değişken maliyet ise üretime bağlı olarak arttığı için üretim arttıkça artmaktadır.İyi çalışmalar
-
@ucanizmirli sen neden üzerine alındın ki anca goygoy mu yapıyorsun sen ?
-
arkadaslar şu soruda nasıl sermaye taahhüdü oluyor bence sermaye taahhütlerini yerine getirmis bilen biri açıklayabilir mi ?
-
@tuuba42 ben bu soruda şıklari eleyerek gittim . Birim başına sabit maliyet (ortalama sabit maliyet ) devamli azalan tek maliyetti . A şıkkı dogru oluyor. Toplan degisken maliyette devamli artar buda dogru d şıkkı da toplam sabit maliyetler de adi ustunde sabit yani degismez bu durumda c yanlis olur dedim. Onu da kendimce soyle acikladim fiyati sabit kaldigi icin tr si üretime bagli olarak artar. Tc di de tvc ye bagli olarak bir miktar artar ama bu toplam kari azaltacak seviyede olamaz dedim .
-
@martini heee goygoy yapıyom nolmuş. Önce bi ima ettiğin şeye dikkat et ondan sonra burda eleştir beni. Ayrıca siteye girişte "goygoy yapmak yasaktır" diye bi uyarı vardı da ben mi görmedim
-
Arkadaşlar kolay gelsin:) ayim kaldırıldı ama çalışmalı mıyım???
-
@halilhy Sermaye taahhudu yok ki orda zaten cevabi direk sermaye olarak vermis. Alttaki aciklamayi mi yanlis anladin acaba
-
@ucanizmirli Forum kurallarına aykırı içerik nedeni ile yorum kaldırılmıştır!
-
Aralık 2013 Sınavında , 12. Sorunun cevabı imecede yanlış verilmiş.
-
@halilhy soruda taahhut edilen sermaye sunlarla yerine getirilmia demiyor. Senin dedigin su sekilde olurdu biz isletmeyi kurardik sermayeyi henüz getirmedigimiz icin taahhut ederdik yerine getirince alacaklandirarak kapatirdik. Ama burada daha kurulus anında sermaye getirilmis yani sermaye taahhutleri hesabi kullanilmaz
-
@martini o olmayan ama karışan aklını seveyim