2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@mahmut8728 Anayasaya işlenmiş olanlardan sorumluyuz... Mesela hsyk dan yüksek kelimesi çıkmış bundan soruluyuz çünkü mevzuatta yazıyor sonra Ayim ve askeri yargı kaldırıldı dolayısıyla bunların yüce divanda yargılanmasıda sona erdi. Anayasayı bi defa gözden geçir
-
Haftaya bu saatlerde sonuçları öğrenirmiyiz acep ?
-
@nitrogb gibin ışıkları yanıyor mu???
-
@miss-smith Sen gorunuse gore yutmussun anayasayi tebrik etmeli Peki ya islenmemis olanlardan_? Secimlerle ilgili soru gelirse 4 yil mi 5 yil mi isaretlenmeli sence_?
-
@mahmut8728 tbmm seçimleri hala 4 yıl yazıyor
-
@miss-smith Ben degisiklik ile 5 yilda bir yapilacak diye biliyorum. Onu ornek olarak verdim aslinda ornegin milletvekili secilme yasi ya da milletvekili sayisi farketmio. Bu tarz sorular gelir seceneklerde degisiklik oncesi de sonrasida olursa hangisine gore cevap verilecek o muamma.
-
Gerçekten sadece çıkmış soruları ezberleyip bu sınav kazanılır mi ki ya
-
@slhylmz kesinlikle hayır. Ama çıkmış soruları bilmenin bi artısı olacaktır.
-
@slhylmz hocam çok uzun bir vakit kalmadı. Kısa notların varsa bi tekrar et. Yoksa çıkmış soruları çözerken sadece cevaba değil alttaki açıklamaları özümsemeye çalış. Fırsatın varsa bütün kitabı olmasada sorularda en çok takıldığın bölümü tekrar et.
Ayrıca kim ne derse desin sınav işi motivasyon işidir. Gözünde çok büyütme ama çok da hafife alma. İnşallah başarılı olursun
-
TBMM SEÇİMLERI 5 YILDA BIR MI 4 YILDA BIR MI YAPILIR ? BIRDE DIGER SORUM ARKADASLAR GENELKURMAY BASKANININ ATAMA SEKLI DEGISTIMI?
-
@şengüll orgeneral Ve oramiraller arasından bk teklif eder Cumhurbaşkanı atar.olarak değişmişti.bildiğim bu.
-
@şengüll tbmm seçimleri de 5 yıl olarak değişti lakin yürürlüğe girmesi 2019 olarak biliyorum.şuan yürürlükteki 4 yıl geçerli soru olursa sanırım.vesselam
-
@Hipokrat cok tsk edrim
-
Guy sorunlarında eski sorular zor yeniler kolay gibi eskiden çok acayip şeyler soruyorlarmiş gibi geldi bana
-
@ShankS o değil de sanki tek değişmeyen muhasebeymiş gibi her sene klasikleşmiş sorular ben mi yanılıyorum acaba
-
@dude Aminn inşallah kazaniriz
-
Kankalar elinde pareto maliye pdf si olan var mı?
-
3 defa bitirdim hala soruları ezberleyememişim allahtan çok yanlış çıkmıyor artık son bi konu tekrarı ve 2010ve sonrasını son kez çözdükten sonra artık işim tevekküle kaldı
-
@Grimmjow bende bir tek ekndimi öyle sanıyordum hocm 3 kere cözdm ama hala beyın banamısın demıyor unutuyor
-
4t nin son çıkan 12 li guy denemesinin allah belasını. 30 soruluk sistem alan denemesinde 70 leri görüyoken 4t nin guy denemesinde daha 70'i göremedim. Saçma sapan bi deneme, verdiğim paraya yazık. Sinir oldum. İmeceyi tekrar edip notlarımı okucam kalan sürede.