2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@hulyayasar sorma ya ilk denemelerde 80-85 arası çıktı şimdi 95 e çektik millet fullüyordur ben hala bazı sorularda inadına yanlış yapıyorum
-
MaşaAllahları var hocam zaten sıralama yüksek kapattı bide kurum yüksek kapatrsa işimz zor
-
@hulyayasar ben istanbul seçtim şansıma en düşük ora kapattı ama çok kişi gireceği için kurum sınavı geçen sene ki gibi olursa yine 85 falan anca kurtarır bizi
-
@Fabrizio aynen hocam gitgide kolaylaşsa da ilk iki üç denemede 70 bile başarı. Sınav böyle olsa puanlar aşağı iner zaten.
-
@Grimmjow ben Antalya için 85+ sanrm
-
Arkadaşlar merak ettim bu çikmiş sorulardan kaç tane çikiyor? Yani devamli imece deniyorda zaten tekrar eden sorular belli ve basit sorular konuya hakimiyet olmadan cikmis soru tek basina yeterlimi
-
@Grimmjow kanka maşallahın var 95 ler falan çılgın rakamlar
-
Son hafta çıkmış çalışmak önemli bence , konuya ne derece konsantre olabiliriz ...
-
@guyman muhasebesi en kolay diye boşuna demiyorlar demek ki
-
@Fabrizio muhasebesi en beraati özellikle
-
bana özellikle 2012^nin son sınavı ve 2013'ün ilk sınavı zor geldi. sizce nasıl arkadaşlar?
-
Hafta bugun ,ins güzel haberler almış oluruz.
-
@SR aynı sıkıntı bende de oldu kardeşim normal demek ki bu durum
-
Arkadaşlar napıyosunuz? Ben aklımı çıldırıyorum.
-
2012 yılındaki sorulari çözerken benim takıldığım sınavların peş peşe gelişi bir de bu yılki halimiz
-
@karakalpaklı oluruna bırak çıkmış soruları çöz cevaplarını oku varsa elinde derslerle ilgili kısa notlar varsa oku ve tevekkül et.Bu saatten sonra bundan fazlası olmaz.
-
@guyan-gelmiş Hocam daha çok şey olur aslında ama o kadar çok sıkılmışım ki ders dışı her şeye meyilim var.
-
@karakalpaklı üniversitenin ilk yıllarında normal zamanda batak oyununda almadığın hazzı sınav gecesi 10 misli olarak almak gibi bir durum bu:) Sınav yaklaşınca diğer her şeyin marjinal faydası tavan yapıyor
-
@guyan-gelmiş Dün gece 2ye kadar batak oynadım hocam valla.
Hiç oyun kalmadı.
-
@karakalpaklı hocam televizyona sar diyeceğim ama bu seferde kendini durduramaz evlendirme programlarının bağımlısı olursun diye korkuyorum