2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@guyan-gelmiş haha bir hafta daha sabredelim bakalım. O kadar bekledik, bir hafta da yaparız.:)
-
@karakalpaklı https://www.youtube.com/watch?v=lJXhxvJBeX0
olduramıyorum -
@SR Şu an ki psikolojim : hambaleley yambaleyyo olaeyyaaa
-
Bence bu yıl kurum sınavları daha düşük kapatacak. Çünkü herkes bıkmış ders çalışmaktan. İlan geldiğine bile sevinemiyor insan. O kadar geç geldi ki ilan. Bu ilan geçen yıl kpss öncesi olsaydı ne olurdu sanki
-
@karakalpaklı bir tükenmişlik bir bıkkınlık. Aklım ders dışında her şeyle meşgul oluyor. Kendimi zorlamak ile mesgulum
-
@lal Bi panda değildik ama biz de çok tükendik.
-
-
bence şu saatten sonra en güzeli çıkmışlar ve kısa notlar gerisi tevekkül sonuçta bu sınavdan 1 puanla elenenlerimiz de olacak bundan sonrası kısmet artık 90 bile alsan eğer sana yazılmadıysa orası kurum 91 le kapatır yine sana yar olmaz eğer yazıldıysa alnına 75 de alsan mülakatta görürsün kendini tabi bunu diyim oh iyi o
zaman dememek lazım elden gelenin en iyisini yapıp bekleyeceğiz -
ama ben en çok o pazar günü sınavdan çıkınca içe gelecek bi rahatlık hissi var ya işte onu seviyorum iyi geçmiş kötü geçmiş bunu bi süre düşünmüyosun kendini dışarılara vuruyosun ya hah işte sabır 1 hafta kaldı
-
Şu sınavı atlatıp rahat rahat kpss çalışmak istiyorum artık. Acayip bunalttı bu sınav beni. Hata payımız çok düşük. 15 yanlış yapıp elenebiliriz. Kpssde 80 yanlış yapan adam 80 alıyor.
-
ya bir tek bende var sanıyordum bu bikkinlik, dogru duzgun kitaba hicbir seye gitmiyor elim. masada kös kös oturuyorum saatlerce vicdan azabi da cabasi. çıkmış sorulari bile ezberleyememisim, habire yanlis yapip duruyorum. 1 yil bekle bekle artık marjinal verimliligim eksilere düştü
-
Arkadaşlar işletme iktisadı notu olan varsa Allah rızası için bnmle paylaşabilirmi?
-
@Hipokrat dostum 3. Tekrarda gördüm bu rakamları normal bence millet full çekiyor ilkinde 80-85 bazı sınavlarda 78 lere kadar inmiştim çöze çöze biraz soru kalıplarına alışıyorsun galiba
-
Arkadaşlar bu arada hala son guy sınavının şıklarıyla birlikte soruları yok mu elimde sadece soru ve cevapları var isteyen olursa atabilirim
-
@karakalpaklı 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@guyan-gelmiş Dün gece 2ye kadar batak oynadım hocam valla.
Hiç oyun kalmadı.
hocam senin kayış kopmuş
-
@karşılıkgideri hocam özeline bakar misin
-
Çikmiş sorulara takmiş millet vay arkadaş bakin hele 2014 kpss de millet zeynel dinleri dönüşümü yaladi yuttu ama sonuç sifir.siz simdi soru ezberliyosunuz sadece aynisinda gelirse diye evet bir çok yil ayni soru geldigi olmus mesel tarh tahakkuk teblig tahsil bu tarz iyide bunu zaten az cok yaparsin ayrintiya hakim olman lazim neyse haa birde bu yil kurum sinavlari 80 yukarisini görmeyecek bu kadar eminim fark ettinizmi bilmiyorum artik sayiştay hakimlik vs onlar bile dusuk bantta kapatiyor yani ez cümle sorular çalinmiyor eskidendi o bu pislikler maliyede cok aktifti.
-
@Grimmjow 84 soru mu var yoksa tamami mi?
-
İmece de bazı sorularda " kurum cevabı şu şekilde kabul etmiş" yazıyor ya onları sonradan düzeltmiş mi kurum arkadaslar?
-
@atibareis 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Çikmiş sorulara takmiş millet vay arkadaş bakin hele 2014 kpss de millet zeynel dinleri dönüşümü yaladi yuttu ama sonuç sifir.siz simdi soru ezberliyosunuz sadece aynisinda gelirse diye evet bir çok yil ayni soru geldigi olmus mesel tarh tahakkuk teblig tahsil bu tarz iyide bunu zaten az cok yaparsin ayrintiya hakim olman lazim neyse haa birde bu yil kurum sinavlari 80 yukarisini görmeyecek bu kadar eminim fark ettinizmi bilmiyorum artik sayiştay hakimlik vs onlar bile dusuk bantta kapatiyor yani ez cümle sorular çalinmiyor eskidendi o bu pislikler maliyede cok aktifti.
İnşallah dediğin gibi 80 yukarısında görmez.