2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@mahmut8728 ilk inceleyen wicksell teoriye döken Marshall negatif dışsallıkları getiren pigou
-
@Mustapha Bendeki kaynakta da ilk calismayi marshall yapmis daha sonra pigou ele almistir yazio. Bi kac sinavda da farkli cevaplara denk gelince ikilemde kaldim. Daha kendi aralarinda bi ittifak yokken bizden beklemeri de ilginc ama tesekkur ederim dostum cvp icin. Soru gelirse wicksell diyoruz ozaman
-
@murti1930 Tesekkur ederim kardesim. Bu da bilgi oldu.
-
@murti1930 ilk kez soz eden A.Smith bilgi bilgidir
-
Kardeşim onu ben şöyle kodladım ; dışsal wicksell birkaç defa ardarda tekrarlayınca akılda kalıyor.
-
@pyle bende bu bilgi nerede diyordum çünkü notlarımda bu şekilde okumuştum çok karışık konular:/
-
@pyle aynen kardeşim bilgiye her zaman açığız teşekkürler :muscle_tone3:
-
Yürütmenin durdurulması kaldırıldı mı arkadaşlar?
-
@hermonie 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Yürütmenin durdurulması kaldırıldı mı arkadaşlar?
Kaldırılan karar düzeltme.
-
@hermonie 2014 de yapılan değişiklik şu şekilde. İdari yargıda kararlara başvurulacak yollardan olan İTİRAZ KALDIRILDI. Yerine istinaf getirildi BİM istinaf mercii oldu. Ayrıca KARAR DÜZELTME yolu KALDIRILDI. 28.06.2014 de yürürlüğe giren düzenleme bu şekilde.
-
selam arkdaşlar. son guy sınav soruları var mı acaba?
-
Günde kaç saat çalışıyorsunuz kronometre ile. Ben gevsedim tam da sınav haftası..
-
Beyni gitti resmen artık
-
@sınavstilisti 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Günde kaç saat çalışıyorsunuz kronometre ile. Ben gevsedim tam da sınav haftası..
Ben en fazla 4 bilemedin 5 saat bakabiliyorum.
Ben yoruldum hayat gelme üstümeeeeee
-
@sınavstilisti aglaya aglaya calisiyorum desem abartmis olmam..gevseme olmasi gayet normal..hem enerjimiz bitti cok yorulduk hem de disarisi civil civilken biz ders calismak zorundayiz..az kaldi sabir..
-
@ShankS hem de ne gitme yeni bilgileri kabul etmedigi gibi eski bilgileri de unutmaya basladi
-
Arkadaşlar Kutluay Kararlı son bir yılda yapılan değişiklikleri pdf olarak yüklemiş. Twitterdan bakabilirsiniz
-
@1903bjk neyse ki burda yağmur yağıyor
-
@karakalpaklı çok sağol
-
@sınavstilisti gece yatana kadar çalışıyorum valla. işten de izin aldım iki haftadır inekliyorum. Yemekleri molaları çıkarırsak günde 10 saati anca buluyordur. Ama gel gelelim hala yeterli hissetmiyorum kendimi.