2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ErtuğrulBey76 insan tereddütte kalıyor rizeliyim burayı yazmak istiyorum yada artvin
-
@miss-smith Kararsız hissesiyorum. Ben bu kadar kararsız bi insan değilim.
-
@ErtuğrulBey76 2015 de vmy mhuy çift guy alımının oldugu yıl 400 kişilik Ankara alımı 79 küsür ile kapatmıştı. ilanın olmadığı bu dönemde 155 kişilik ilanın 79 ile kapatacağı bana saçma geliyor.
-
@ErtuğrulBey76 79 en iyi ihtimal bence
-
Dostlar son güncelleme;
Son 3 sınavın başvuru taban puanları
Sınav taban puanları
eklenmiştir.İLK mesajda en yukarda bulabilirsiniz.
-
Urfa hakkında düşüncenizi alabilir miyim? @paretowilfredo ben 83le Kocaeli yazacağım gelirse gelir gelmezsa canı sağolsun
-
@nitrogb belli olmaz.
-
Süleyman Çakır reisin dediği gibi: "Ne güzel Istanbul be!"
-
@karakalpaklı istanbulum gerçekten çok güzeldir ama Ankara da güzeldi hayallerim vardı Neyse en hayırlısı neresiyse orası olsun inşallah
-
@turkkızı Ben Istanbul Siyasal mezunuyum. Istanbul yazmayacaktım sözde. Ama Izmir ve Bursa'ya güvenemedim.
-
@nitrogb Doğru vmy ve mhuy bir hafta/ay erken geldi diye ''aman biz guya başvurmayalım'' dedi ya herkes!!..Kişi bir kuruma yerleşik değilse guy ve muy başvuruları sekmez arkadaşlar,bu iki sınavın kolay kolay firesi olmaz..
-
@nitrogb ama vmy mhuya basvuranlar onada basvurmustu. Yani fark cok yok ama ankara riskli tabiki
-
Arkadaşlar kimsenin manipüle etmesine izin vermeyin. Gönlünüzden neresi geçiyorsa orayı yazın. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
Forumlarda,sosyal paylaşım sitelerinde yazılanlara bakarak yola çıkanlar sükutu hayale uğrar.Başvuru zamanına kadar insanları yönlendirmeye çıkan çok kişi olacaktır.Bu sebeple bence gönlünüzden geçeni yazmak en hayırlısıdır.
-
@karakalpaklı puanın kaç
-
arkadaşlar şimdi puanım 92 Ankara olur mu şaka şaka ya ilan hayırlı uğurlu olsun herkesin gönlünden geçen olur umarım bu arada puanım 75 bandında ne yapmalı acaba ?
-
arkadaşlar il tercihini düşünelim düşünelim de. sınava da 1.5 ay var. çoğumuz tam çalışamadık konsantre olamadık bu süreçte bi de ona çalışmak var. inşallah yetiştirebiliriz.
-
@paretowilfredo Hocam merhaba. Kurumdaki sınav puanlarından kasıt 100 soru üzerinden doğru sayısı mı oluyor tam olarak? Bilgilendirirseniz sevinirim.
-
@paretowilfredo 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Dostlar son güncelleme;
Son 3 sınavın başvuru taban puanları
Sınav taban puanları
eklenmiştir.İLK mesajda en yukarda bulabilirsiniz.
Hocam sizi de meşgul ediyoruz kusura bakma valla. Ankara kurum sınavı için yüksek risk olur değil mi. Bu guy sınavı ayrı bi çalışma işi mi ister, çünkü kurum doğruyu da yanlış kabul ediyor duyduğum kadarıyla. Fire vermemek şart. Nasıl bi yol izlemeli bilemedim.
-
@ALPERCANDAN Aynen kardeşim 100 soruda kaç doğru varsa o puandır. Sapma vs. yok.