2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@karakalpaklı aa süper. Puanın iyiydi senin iyi düşün gönlünden geçeni yaz
-
@atiye_4781 geçen sene en yüksek kapanan kurum sınavı Ankara idi. 85 puanla. ama şu da var; 800 alımlık İstanbul da 84 ile kapadı. . Aslında sınav soruları çok ölçücü seçici olmadığı için olaya bilgi, çalışmaya ek olarak DİKKAT sınavı olarak bakmak değerlendirmek daha doğru.
-
80.6 puanla izmiri yazmalımıyım?
-
@karakalpaklı puan kaç hocam
-
@atiye_4781 Bu tarz durumlar olduğu vardır. Kurumun doğrusu diye bir kavram herhalde en iyi kurum çıkmışları çözülerek anlaşılır. GUY sınavı konusunda tecrübeli arkadaşlar daha net bilgi verebilirler.
-
Bana birçok kişi msj atmış 77 ile şu ili yazcam kaçla kapatır gibi sorular sormuş ben hiç bir ili bilmiyorum kaçla kapatacağını zaten o kadar kişiye msj atsam akşam olur hiç kimseye cevap vermicem kusura bakmayın bende bilmiyorum kaçla kapatacağını
-
Arkadaşlar hafta sonunun bu güzel sabahında sizlerin bu kadar mutlu olduğunu görmek çok güzel. Umarım aynı heyecanı hem mülakat sürecinde, hem de uzman yardımcısı olarak işe başlangıç sürecinde görmekte bizlere nasip olur.
Bu süreçte bir kardeşiniz olarak bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum. Bakın, biz tercihini yap ekibi son 6 senedir KPSS alan sınavlarını takip eden, süreci bizzat yaşayarak öğrenen sizlerden biriyiz. Belki 10'dan fazla GUY sürecine şahit olduk. Kimisine katıldık, kimisini kazandık vs. Ve hepinizin malumu geçtiğimiz sene de facebook grubunda bu sürecin duyumcusu, anketçisi ve sonunda da vebalcisi olduk. Vebal meselesiyle hem kendi canımızı hem de sizleri sıkmadan asıl söylemek istediğimize gelmek istiyorum.
Hangi ilin kaç kişilik kontenjan açtığına, puanınızın kaç olduğuna bakmaksızın,
Ben nerede yaşamak istiyorum?
Aldığım maaşla hangi şehirde daha rahat geçinebilirim?
KPSS A sürecine daha iyi meslekler için devam etmek istiyorum, bu nedenle nerede fazla yoğun olmadan çalışabilirim?
Ve en önemli soru olan: Var olan puanımla hangi il'in gelme ihtimali daha yüksek?
Sorularını kendinize sorun. Ve verdiğiniz cevaptan hareketle il tercihinizi yap'ın. Kimsenin blöfüne, duyumuna, anketine, söylediği puana, yazacağı ile güvenmeyin. İnsan son dakika bile il tercihini değiştirebiliyor.Siz tercihinizi yap'ın gerisini Yaradana bırakın. Bakın hepimiz aynı süreçlerden geçip, aynı zorluklarla başa çıkmaya çalıştık, çalışıyoruz. Bu süreci yaşayan bir birey olarak dönüp arkama baktığımda her şeyin geçici olduğunu daha iyi görüyorum. Burada bir çok arkadaşımız yarın bir gün uzman yardımcısı olacak, evini barkını kurup bir yuva sahibi olacak. Ve dünyanın en güzel şeyi olan evlat sahibi olacak. Şimdiden sizlerin bugün gülen yüzünde bunu görmek çok güzel.
Mutluluğunuz daim olsun, gülen yüzünüz hiç solmasın, hakkı gözetmeyi unutanlardan olmayın, ailenize bizlerden selam söyleyin onlarında hayır duasını alarak çalışmayı unutmayın.
Unutmadan, her ne olursa olsun, her daim buradayız. Dalmış bir vaziyette bir banka otururken birisi yanınıza gelip size bir şeyler fısıldarsa, bu kişi tercihini yap'tan birisidir, onunla derdinizi paylaşabilirsiniz
-
@paretowilfredo hocam 75 alanlar için bi tavsiye verebilir misiniz? Son günü mü bekleyelim neyi baz alalım ne yapalım kaldık böyle
-
Hadi sıralamaya girdik diyelim bide bunun kurum sınavı var ne olacak bilmiyorum ama ist yine 78 79 bandında kapatacak gibi adam 81 le izmir bursa yazmaya korkuyor ama şu da var o 85lerin birçoğu atanmış kişiler sgk da guy da mhuyda çalışan kişiler bayaa değişik puanlar çıkacak gibi bi arkadaşlar bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim. Ben şimdi kızlık soyadımla başvuruda buluncam ama sınava girerken evli olcam soyadım değişcek bi sıkıntı olur mu ne yapmam gerek?
-
@thequeenoftheguy benimde muğla sınavında öyle olmuştu. Bir şey olmuyormuş tc aynı olduğu için. Mülakata kalırsan belki ekstra bi belge verilir. Kalamadığım için orasını bilmiyorum
-
@umudumol 83. Fakat yanıltmayım sizi. Istanbul yazacağım kesinlik kazanmış değil.
-
@Antimülakat ahmet ümit? orhan pamuk sen misin abi? .)) eksik olmayın. çok güzel yazmışsınız; tüm iyi dilekler sizler için de geçerli olsun, iyi günler
-
@miss-smith 83
-
@oguzidane az alım yapan yerlere başvurun bence afyon adıyaman gibi yerleri. Tamamen şans işi kimse net bişey diyemez içinizden geçeni yazın
-
Kalbim diyor risk al, beynim diyor otur aptallik etme
-
@karakalpaklı kardeş sana zahmet özelden mesaj yazdım görmedin herhalde işletme iktisadini bana gonderecektin.
-
@ErtuğrulBey76 Gördüm dostum fakat bilgisayarda değilim. O yüzden şu an atamıyorum.
-
@furkanbey estağfurullah kardeşim, sizler sağolun, mahalledeki, okuldaki veya halı sahadaki arkadaşlarınızdan biriyiz biz. Tercihini Yap! bu yüzden keyifli ve hoş sohbet dolu:)
-
@karakalpaklı tamam
-
82 ile Sakarya yazacağım Sakarya yazan var mı