BURSA GUY
-
@yyy keske calismakla olsa ve sansa bagli olmasa adaletli olsa hersey gunde on saat ders calisip aylarca 84 alip 1 puanla mulakata kalamamak ve baska sehirlerin 78 le kurum simavini kapatmasini hayal etmek bile insani mahvediyo
-
@msaka daha aynı denemeleri ikinciye dönmedim ben o yüzden şu an için hep ilk kez çözdüğüm denemeler üzerinden ortalamam bu. aynı sorular tekrarlanıyo olayı da dediğin gibi sadece 2-3 soru aynı oluyo yani geçmiş yıllar sorularını çözerek bi yere gelemez kimse
-
@ucanizmirli istanbul aliminda hangi vergi dairesine atanacagin neye gore belirleniyo bilen var mi
-
@msaka mülakat sonucuna göre olabilir
-
soru: bursada gelir uzman yardımcılarinin vmy olabilmek için aksamlari, hafta sonlari gidebilecegi kurslar vs açılıyor mu dershanelerde. öyle bir uygulama var mı? bileniniz arastiraniniz var mi arkadaşlar?
-
@vmy video dersler var bu amaçla faydalanabileceğiniz.
-
@ucanizmirli guy olup sonra baska bi sehir icin guy simavina girilebiliyo mudur sizce
-
@msaka girersin tabi sınava girmende bi sıkıntı olmaz ama hani olur da mülakata kalırsan komisyon tarafından pek hoş karşılanmazsın bence. Ayrıca başka insanların da hakkını yemiş olursun. Bunun yerine becayiş yapabilirsin
-
@ucanizmirli hocam izmir mi yazdın bursa mı? burası uçan bursa
-
@sradaninsan bursa yazdım kardeşim üniversite yıllarımda bursada uçtum şimdi geri bursaya göç edecem malum yaz geliyo
-
@ucanizmirli istanbuldan trabzona becayis bulabilir miyim acaba becayis bulunuyo mu kolay hic fikrim.yok
-
@ucanizmirli bu arada hayirli olsun ben cesaret edemicem galiba bursaya:( aklim kalacak ve dusuk kapatirsa da kahrolucam:( ablam yegenlerim orda ve istanbuldan nefret ediyorum ama sanirim.istanbul yazicam
-
@msaka hayırlısı kardeşim ya izmir için pek yorum da yapamıyorum nsl kapatır diye. becayiş için de gruplar siteler fln var ordan bulunur anca
-
78.33 karar veremyrm..
-
Arkadaşlar başvurumu yaptım herkese hayırlı olsun inşallah Allah utandirmasin
-
Şu yazılanları okuyana dek kararım Bursaydı bakıyorum puanlar 80 üstü sanırım benim gibi 80 altı alanların hiç şansı yok 76,58 puanla ben nereyi seçeceğimi şaşırdım twitter ayrı burası ayrı psikolojimi bozdu arkadaşlar deneyimli olanlar fikir verebilir mi Allah rızası için
-
@ZOZO sakarya kocaeli tekirdağ yada doğu garanti olsun diye ama yinede son karar senin:)
-
@senolforum doğuda alımlar az 80 üstü olsaydı tereddütsüz başvururdum
-
bursa nereye gitmiş yok mu yeni tercih edenler?
-
@ZOZO Şanlıurfa ve Gaziantep var