BURSA GUY
-
Bir eksiyi ben verdim
-
@msaka 83.69
-
@iyimser16 anlamıyorum valla insanlarda mı bişey var yoksa troller mi basıyo bu eksileri @paretowilfredo @Antimülakat yöneticiler şu işe bi baksa keşke
-
@sınavstilisti amacın ne peki kardeşim
-
Vebale girenlere eksi veriyorum kardeşim. Sen bilemezsin puanı yeter mı yetmez mi. Yöneticiler gerekeni yapar zaten
-
@sınavstilisti ulan sayın arkadaşım bak bakayım cümlenin sonunda ne demişim. daha okuduğunu anlayamayan veya doğru düzgün cümle okuyamayan insan da bi zahmet beni eleştirmesin. bi tarafın mı tutuştu millet bursayı yazacak da sen giremicen diye.
-
Üslubuna dikkat et. Yazip çizip sonra yönlendirmeyim ama diyorsun. Kendini akıllı mı sanıyorsun. İkili tartışmayı sevmem. Puanım 83.30457 siralamam 4707. Tutuşacak bir durumum yok şükür. Hadi yolun bahtın açık olsun. Uçmaya devam
-
@sınavstilisti yedirtme lan üslubunu asıl sen dikkat et. sen bnm onla olan daha önceki muhabbetimi biliyon mu da atlıyon muhabbete. aylardır biz onla burda ve özelden fikir alışverişi yapıyoruz birbirimizin fikirlerini dikkate alıyoruz senden çok ben isterim onun bi yere atanmasını. bnm de puanım 85,2 millet üzerinde küçük oyunlar oynamaya ihtiyacım yok. izmirde çok uçtum biraz da bursada uçacam snn üzerinde
-
Başvurmak için son güne kadar bekleyeceğim açıklanmasini beklediğim kurumlar açıklanmazsa memleketim olan Bursayı yazacağım ben de
-
@Blancpain puaniniz kac acaba
-
Kimse yok mu baskaaa hey nerde bursa yazacaklar
-
77.5 ile çok mu risktir sizce arkadaşlar bursa
-
@mervee ne olacagi belli degil herkes sag gosterip sol vuracak yine sen icinden geleni yaz arkadasim
-
@duranvarlık Haklisiniz tesekkur ederim
-
başvurumu kaydettim daha göndermedim
-
@aylin biraz beklet durdukça degerlenir o
-
@sradaninsan bugün göndercem artık çok uzadı , özgeçmişi nasıl yazdınız
-
@aylin ben çok uzatmadım hatta ailemden bile bahsetmedim zaten araştırıyorlar diye o yuzde kısa oldu
-
@sradaninsan ben de okuduğum okulları filn yazdım çok mu kısa yazdım acaba , bursa mı puan kaç
-
@aylin bursa 86 sizin