İZMİR GUY
-
Izmir kaçla kapatır acaba tahminen puanım 80.68 izmir yazcam?
-
Geçmişte egede tek il olan Balıkesir 80 ile kapatmış İzmir nasıl 80 le 81 le kapatsın yahu bana göre büyük risk olur o puanı riske atmak. o yüzden ben 82,78 le İzmir yazamıyorum tamam geçmişte belki guy puanları düşüyordu ama bu sene hem puanlar yükseldi hem alım sayısı çok az oldu
-
@işsiztarzan Balıkesir o zaman 45 kişi alıyordu.Kesin ifadelerle konuşmayın lütfen..
-
@swl35 ben kesin konuşmuyorum kimse kaçla kapatacağını bilemez ancak Ege ili ise bir il özellikle Manisa Aydın Muğla Balıkesir nispeten talep göreceği ve yüksek kapatacağı bellidir İzmir 79 aşağısını görmeyecektir bu 82 de olabilir 83 de kimse bilemez
-
@işsiztarzan izmir ankara başabaş mı diosun
-
Yazık ya puan aldık şimdide korkuyoruz.Benimde puan 82.5 Ankara yazmak istiyorum ama korkuyorum.Ha şunuda söyleyim o zaman 82.5 a Antalya Bursa İzmir Ankara hepsi riskli.Tek risksiz yer İstanbul.Çünkü önümdeki 4250 kişi İstanbulu yazmaycağına göre.
-
izmir mülakata kalma puanı kaç olur arkadaşlar o da önemli bir husus.
-
Bunu kimse bilemez ki, sınavın zorluk derecesine göre değişir.Üstelik tüm şehirlerin arasında çok bir fark olacağını da düşünmüyorum, max 2-3 puan oynayacaktır. @düsenberi
-
Egeden İzmir Akdenizden Mersin yüksek kapatır diye düşünüyorum ve biraz çekiniyorum
-
Peki bu ızmir ilçelerini gelismislik duzeyi yasam kalitesi vs acisindan sıralayabilecek bilen bi arkadaş çıkar mi burdan acaba
-
@Kullanıcıadı tire ve ödemiş çok güzeldir. Bayındır ve kiraz küçük çok. Selçuk biraz pahalıdır. Tire ödemiş selçuk bayındır kiraz izmir merkezi geçince Aydına doğru gelir. Bergama ve kınık izmir merkeze gelmeden. İlçe açısından ödemiş ve tire yaşanacak yerler. Selçukta dediğim gibi Kuşadasına yakın olduğu ve trustik olduğu için pahalı.
-
Bergama Manisaya yakındır. Kınık Soma'ya bu nedenle Kınıkta yaşayıp Somada çalışan çok var
-
Gelişmişlik sıralaması yapabilecek bir izmirli arkadaşımız var mı acaba izmirden bahsedebilecek
-
@gmsmustafa izmir'in her ilçesi birbirinden güzeldir hocam. Şu ilçesinde de bir şey yok diyebileceğiniz hiçbir şey yok ama merkez çok iyi değil.
-
@Antimülakat Doğrudur hocam izmire hiçbirimiz laf edemeyiz zaten güzellik bakımından lakin bir sıralama gerekiyor
-
@Merve90 teşekkür ederim. Söylediklerine kafamda bi fikir oluştu en azindan.
-
merkez yazdık başa hadi bakalım
-
@Antimülakat Hocam şehir içindede eş durumundan yararlanma oluyor mu ? evlendim eşim merkezde ben kiraz da yım mesela ?
-
@gmsmustafa hocam olur bir şekilde bu tayin olayında eşlerin birleştirilmesinde önemle üzerinde duruluyor. Sıkıntı olmaz, çakılı kadro meseleleri dışında.
-
@gmsmustafa iZmir güzelde açan ilçeler pek iç açıcı değil merkez dışında. Kiraz ilçe mesela ama buralarda köy derler. Ödemiş bayındır kiraz çok tepede kalır. Tire ve selçuk içlerinden en iyi olanları. Yani diğerlerine giderseniz pek izmirde olduğunuzu hissetmezsiniz. Eğer büyük şehir illa istemiyorum demiyorsanız merkezi tercih etmenizi öneririm.