İZMİR GUY
-
Herkes izmir yüksek kapatacak diye korkuyor. Hiç bir ilde büyük yükselişler olmayacak. Sonuçta onlarca il var puanlar dağılıyor. İzmir'inde ankara gibi 80-81'in üstüne çıkmayacağını düşünüyorum. Yok şampiyonlar ligi yok 90'la kapatacak... sonuçlar açıklanınca göreceğiz. Hiç bir il 81'i geçmeyecek.
-
@ucanizmirli Kardeşim öncelikle biraz üslube dikkat edelim ki gereksiz tartışmalara girmeyelim. Ben gayet samimi şekilde düşüncelerimi yazdım. Gereksiz kuruntu yapabiliyor olabilirim ama guy sistemi insanı buna itiyor ve izmirin ege de tek olması ayrı bir durum.
-
@ErtuğrulBey76 Teşekkürler kardeşim bir nebze de olsa içim rahatladı en azından diğer arkadaşlar gibi hakarete varan bir yorum yapmamışsın.
-
@samuelson kardeşim sen de milletle dalga geçer gibi 85 puana izmir gelir mi diye sorma
-
@samuelson önemli değil kardeşim için rahat bi şekilde İzmir yaz.O puanla ben de olsam İzmir yazarım. İzmir yazmamak biraz mantıksız olur.Istanbul düşük kapatir.Hem belki İstanbul 75i falan görürde çoğu arkadaş ekmek yer.
-
@Antimülakat inşallah Teşekkür ederim
-
81.11 puanım var. 5 popüler şehir (istanbul hariç) için risk içinde olduğumu düşünüyorum. Yorumlarınız nedir ?
-
@ucyuzbesyuz içinden geçeni yaz bence. Kimseyi dinlemeden
-
@Merve90 izmir diyorum ozaman
-
@ucyuzbesyuz ozaman hayırlı olsun diyorum bende Allah utandırmasın..
-
87.8 izmir yazacam kararım net
-
başvururken referans fln isteniyo mu arkadaşlar var mı tecrübeli olan
-
@ucanizmirli evet yanlış hatırlamıyorsam başvuru formuna iki take referans yazmak gerekiyordu.
-
Nasıl yani yazılı sınavı kazanmadan mı daha
-
@Ülkü evet çünkü başvuru yapıyorsunuz.. yani sınavı kazanırsanız, mülakata kalıyorsunuz. (sınavdan sonra herhangi bir işlem olmadığından referans, özgeçmiş vs. başvuru formunda)
-
@furkanbey Yani il tercihi yaparken öyle mi
-
@Ülkü evet, aynen öyle. normal herhangi bir form dolduruyormuş gibi düşünün; önce önce il seçimi oluyordu sanırım sonra o ilin ilçelerini sıralayacaksınız. daha sonrasında özgeçmiş, referans
-
@furkanbey Bunu hiç bilmiyordum. 2 tane mi bir de
-
@Ülkü evet ama zorunlu değil. benim de şu an bir referansım yok, üniversiteden bir 2 hocamdan rica etmeyi düşünüyorum. tabii fetocu değillerse .)
-
@furkanbey Anladım hocam teşekkür ederim