İZMİR GUY
-
@gmsmustafa yani sonuç ben aydında olduğum için bergama ve kınık uzak kaçıyor bana o yüzden benim sıralamam 1.merkez 2.selçuk 3. Tire 4.ödemiş 5.bayındır 6.kiraz 7.bergama 8.kınık olacak
-
@Merve90 izmiri yazmıcam o yüzden tercih fln saptırmıyorum ama ödemişi bayındırı kiraz ı kötüleyen ya hiç buralara gitmemiştir ya da buraları yazdığı için millet burayı yazmasın diye buraları kötülüyodur. Ödemiş in rakımı kaç bilmiyorum ama ovadır ve öyle çok bi tepede fln değildir. ayrıca merkez dışında açılabilecek en güzel ilçeler açılmış arkadaşlar hayat şartları açısından
-
@ucanizmirli Direk bana konuşmuşsunuz.Ben izmir yazıcam benim yaşamak istediğim sevdiğim yada sevmediğim özellikler tamamen bana ait. Yazarkende genelde bana göre yada benim tercihim cümlelerini kullanarak belirtirim. Ben soran kişiye bana göre olan tercih sıralamamı ve ilçeler hakkında kendi düşüncelerimi belirttim ve öneri sundum. keşke sizde kendi tercihlerinizi ve ndenlerinizi arkadaşa iletip onun araştırarak yine" kendi tercihlerini"oluşturmasına yardımcı olabilirdiniz diye düşünüyorum
-
@Merve90 tamam da işte "bana göre" veya " benim görüşüm" diye bişey belirtmemişsiniz hep kesin konuşup kötülemişsiniz
-
@ucanizmirli dikkatli okumayan insanlar için önerim, benim sıralamam gibi kelimelerin altını çizmem gerektiğini farkettim. Teşekkürler..
-
@Merve90 İZMİR GUY içinde söyledi:
@gmsmustafa iZmir güzelde açan ilçeler pek iç açıcı değil merkez dışında. Kiraz ilçe mesela ama buralarda köy derler. Ödemiş bayındır kiraz çok tepede kalır. Tire ve selçuk içlerinden en iyi olanları. Yani diğerlerine giderseniz pek izmirde olduğunuzu hissetmezsiniz. Eğer büyük şehir illa istemiyorum demiyorsanız merkezi tercih etmenizi öneririm.
-
@Merve90 önce bi hangi ileti üzerinde tartıştığımızı bilelim ondan sonra tartışalım
-
@ucanizmirli gerçekten biraz dikkatli okursanız bu kadar çok açıklamaya gerek kalmaz. Her ikisinide. ""Öneririm"" ""benim sıralamam"" bu kelimeler sizin lügatınızda neyi çağırıştırıyor bilmiyorum ama benim lügatımda kendi seçimlerim ve kendi önerilerimi ifade ediyor. Sayfanında amacından uzaklaşmaması bir atışma yerine dönüşmemesi adına iyi günler.. sınavınızda başarılar..
-
@Merve90 bakın bnm kurulduğum şey daha önce hiç gitmediğiniz yerler hakkında bu kadar kötüleyici konuşup insanların hevesini kırmanız (daha önce hiç gitmediğimi nerden biliyosun diye sorarsan da ilan ilk geldiğinde bu ilçeler hakkında nasıldır, iyi-kötü yönleri nedir diye bilgi istemiştin hatırlarsan ordan çıkarımda bulundum). Sağol bu arada başarı dileğin için
-
@ucanizmirli evet çok güzel takip etmişsiniz Ama bide daha sonra gidip gezmiş olabileceğim neden hiç akla gelmedi acaba?? Hayır seçilen ilde ilçe sıralamalarında insanların kafasını karıştırmaktan ne gibi bir çıkarım olabilir acaba çok merak ettim gerçekten.. insanların fikri neyse zikride odur diye atasözü vardır.. madem izmir seçmiyceksiniz neden izmir seçenlerin sayfasını takibe alıp her yoruma cevap verme gereği duyuyorsunuz.. yazdığım mesajlara yüzeyselce bakıp ortaya atlayıp daha sonra da söylecek bir şey bulamamak sizi durdurmuyor sanırım.. Lütfen benimle polemiğe girmeyin.. Eğer çok fikir söylemek mecburiyeti hissediyorsanız cvp bekleyenler daha doğru tercih olacaktır sizin için! İyi akşamlar..
-
@Merve90 tamam
-
arkadaşlar tercih sıralaması etkiliyor mu bu puan durumlarını yoksa direk genel olarak bakılıyor
-
İzmir yazanlardan ses yok kaçıncı kez çözüyorsunuz imeceyi ben 4. Tura başlıyorum yarın
-
geçmiş sınavları çözdünüz mü? kaç yapıyorsunuz sayın rakiplerim :))
-
@düsenberi 3. Cozmemde 27 yanlisim cikti toplamda.
-
@bunebicimhikaye ben de bütün yılları çözdüm 2 kere 80i geçebildim pek iç açıcı değil galiba
-
@düsenberi daha dikkatli çözün hocam her yılda en fazla 1-3 arası yanlışınız çıksın en sonunda da onların ezberleyin tamamdır
-
@bunebicimhikaye inşallah hocam
-
Son ana kadar İzmir yazmayı düşünüp son anda Ankara yazma kararı aldım. İzmir'in ilçelerini istemedim ya ilçe gelirse diye riske edemedim gerçi ilçeye alınacak sayı az ama yine de cesaret edemedim.Zaten Ankara-İzmir arası kararsızdım nihayete ermiş oldu.Hayırlısı olsun...
-
Arkadaslar ne olur bu izmir ne diyorsunuz.kurum sinavi kaclarda olur.