İZMİR GUY
-
@Themis14 ankara ile aynı olur
-
İzmir ile Ankara ben yakın kapatabilecegini düşünüyorum.
-
Yazdim izmiri nasipten oteye gecilmez.herkesin hakkinda hayirlisi olsun.hayatta risk almadan birsey olmuyor malesef.
-
-
Sanırım olmadı, üzgünüm İzmir
-
@düsenberi kaç yanlış hesapladınız hocam?
-
@Merve90 20 kesin var .
-
Bende de rahat 20 var benimde olmadı büyük ihtimal kolay denecek soruları da kaçırmışım nasip artık hakkımızda hayırlısı..
-
Valla bende kesin var. İzmire elveda dedik diyor bir tarafım bir tarafımda hala iyimser
-
Benimde bir yanım elveda diyor bir yanım belki bir ihtimal Olmayacak hatalar hiç böyle hayal etmemiştim ️
-
Arkadaşlar sizce kaçla kapatacak izmir 80 nin altına düşer mi?
-
Şuan ki ortama bakınca düşebilir gibi ama sonuçlar farklı olabiliyor bir de tam olarak doğru cevaplar hangileri o da var herkes farklı bir şey söylüyor
-
Aynen düşebilir bu gidişle konuştuğum herkes zordu diyor. Buralarda dolanan cevaplar çok şaibeli zaten bakmamak lazım diye düşünüyorum. Zaten baksak hesaplasak tine girip girmeyeceğimiz belli olmuyor ki. Hayırlısı demekten başka yol yok artık. Şahsi fikrim hiç bi ilin geçen seneki puanlar gibi olmayacağı. Bursa ve antalyada dahil.
-
78-82 arası doğrum olcak galiba izmir 80in altına düşer mi acaba?
-
@vlkrt bana bağlı İzmirin kaderi.
ben 78 alırsam 79
79 alırsam 80 -
@düsenberi inşallah kazanırız kardeşim
-
emin olarak 71 soru işaretledim. kalan 29 30 soruda üç beş ya çıkar ya çıkmaz. hataen 70 soruda gümbürtüye gidenler olsa nötrlenip gene aşağı yukarı 70-75 arası gelecek gibi hissediyorum. bazılarına baktım ama o kadar moral bozucu yorumlar görüyorum ki işaretlediklerimi bile kafamdan silmişim kendime doğru uydyrmaya çalışıyorum ya da yok bu değildi yanlış yaptım diye daha da moralimi bozuyorum. tamamen tevekkül ederek bekliyorum artık.
-
Puanlar düşecek sanırım, tek temennimizde bu zaten bakmak isteyen olursa facede izmir guy grubu var orada anket yapıldı, kaç puan aralığında yığılma var görebilirsiniz arkadaşlar.hakkımızda hayırlısı olsun
-
@swl35 grubun adı ne hocam? Puan tahmini ne ?
-
@aysesal " izmir guy 2017" çoğunluğu 80 altı diyor ama sesini çıkarmayan büyük bir kitle var.